xromata.com


Καλό φθινόπωρο – Have a happy autumn

 

 

Το https://xromata.com/ σας εύχεται καλό Φθινόπωρο και ζητά να του αφιερώσετε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας στέλνοντας ένα comment όπου να αναφέρετε πoιο θεωρείτε σαν το αγαπημένο σας χρώμα.

Πρόκειται για έρευνα, τα αποτελέσματα της οποίας θα ανακοινωθούν προς το τέλος του χρόνου, οπότε ενημερώστε και τους γνωστούς σας που θα ήθελαν να συνεισφέρουν στην έρευνα αυτή στέλνοντας το δικό τους comment με το χρώμα της προτίμησής τους.

Επίσης, θα χαρούμε να προσπαθήσουμε να απαντήσουμε σε οιοδήποτε ερώτημά σας σχετικά με τα χρώματα και τον κόσμο τους.

Ευχαριστούμε

Πάνος και Χρώματα

 

 

 

 

 

 

Υπενθυμίζουμε σε όσους γράφουν (ή θέλουν να γράψουν) comments:

Ο ειδικός χώρος για να γραφούν και σταλούν τα comments (σχόλια, ερωτήσεις κλπ) βρίσκεται στο τέλος κάθε post (θέματος) και μετά από τα comments που (αν) έχουν σταλεί προς το συγκεκριμένο post και έχουν καταχωρηθεί κάτω από αυτό.

[Για να φανεί ο ειδικός αυτός χώρος, κάνομε κλικ στη λέξη COMMENTS που εμφανίζεται με πράσινα γράμματα κάτω από τον αρχικό τίτλο του post. Τότε αυτό προβάλλεται μεμονωμένο, στην αριστερή "πράσινη" στήλη, στην οθόνη, μαζί με τα comments που το συνοδεύουν και τέλος τον χώρο γραφής και αποστολής comment.]

Πρόκειται για ένα κενό τετράγωνο χώρο, πάνω από τον οποίο υπάρχουν τρία ορθογώνια.

Στο πρώτο ορθογώνιο, πλάι στο οποίο αναγράφεται η λέξη name γράφομε το όνομα με το οποίο θέλουμε να εμφανιζόμαστε στη στήλη των comments.

Στο δεύτερο ορθογώνιο, πλάι στο οποίο αναγράφεται η λέξη mail γράφομε το email μας, (το οποίο, τελικά, δεν εμφανίζεται).

Το τρίτο ορθογώνιο με τη λέξη website δεν χρειάζεται να συμπληρωθεί.

Στη συνέχεια γράφομε αυτά που θέλουμε μέσα στον τετράγωνο χώρο και αφού τελειώσουμε, κάνουμε κλικ με το ποντίκι μας πάνω στη λέξη submit που βρίσκεται κάτω από το τετράγωνο.

 

Tην πρώτη φορά που κάποιος στέλνει comment, πρέπει να εγκριθεί για να εμφανιστεί στην στήλη επικοινωνίας (dialogue). Αφού γίνει αυτό, τα επόμενα comments του εμφανίζονται αυτομάτως.

 

Εάν το τετράγωνο δεν επαρκεί για το κείμενό μας και φθάσουμε στην τελευταία άκρη του τετραγώνου, για να συνεχίσουμε το γράψιμο, πατάμε Enter και στη συνέχεια το βελάκι που δείχνει προς τα κάτω.

 

 

 

 

 

 

Translation into English

 

The https://xromata.com/  wishes you a pleasant autumn and requests to spend a bit of your valuable time sending a comment to state which one you feel like your favorite color.
This is a survey, whose results will be announced at the end of the year, so please inform your acquaintances who would like to contribute to this research by sending their own comment on the color of their choice.

We would also be happy to try to answer any of your questions about colors and their world.
Thanks
Panos and Colors

 

We remind to those who write (or want to write) comments:
There is a special place to write and send comments ( your thoughts, questions, etc.) at the end of each post (topic) and after the comments (if there are) that were sent to this post and have been filed under it.

[To see this special place click the word COMMENTS that appears in green letters below the original title of the post. Then this post is displayed on the left green column on the screen, along with the comments that accompany it, and finally the area of writing and sending comment.]
This is a blank square space, above which there are three rectangles.
In the first rectangle, the side of which bears the word name, type the name that you like to be appeared in the column of comments.
In the second rectangle, type your e-mail (which ultimately is not shown in public).
The third rectangle with the word website need not be completed.
Then type what you want within the square space and after you finish, click the mouse on the word submit that lies beneath the square.


The first time someone sends a comment it must be approved to appear in the column of communication (dialogue). Once this is done, his next comments are displayed automatically.


If the box is not sufficient for your text and you get to the last edge of the square, to continue writing, press Enter and then the arrow pointing down.


is | Topic: Uncategorized | Tags: None

15 Comments, Comment or Ping

  1. Απόστολος Βερέβης

    1

    ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΧΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ.
    4-10-10

    01 Oct
  2. george manet

    2

    Kalhspera pano. telika apofasisa na sou po to ‘h ta xromata pou mou aresoun. To xpoma telika pou me entiposiazi einai to mauro & to gkri. to de mauro exei to mystirio kai tin faθia tou enia me ro skeptiko pou o kaθenas nomizi. to de gkri einai i atelioti apolausi. auta gia ta xromata pou agapo. den xero an ta katafera se auto pou zitas; oso gia tin grafi einai i proti fora pou grafo me latinikous xaraktires. tin epomeni fora θa sou graψo kanonika kalo bradi.
    7-11-10

    01 Oct
  3. admin

    3

    Τελικά george manet το αποφάσισες να μας κοινοποιήσεις τα χρώματα που σου αρέσουν και να μας “σοκάρεις” με τις επιλογές σου: Μαύρο και γκρι, χρώματα επιχειρησιακά, που καλύπτουν (ή αν θέλεις κρύβουν) καταστάσεις.
    Ως προς το μαύρο έρχεσαι δεύτερος, μετά την Λυδία και καλώς αναφέρεις ότι το μαύρο έχει “μυστήριο” και την βαθειά του έννοια, ανάλογα με το σκεπτικό του κάθ’ ενός.
    Όσο για το γκρι, έχεις την πρωτιά σε επιλογές! Με εκπλήσσει η αναφορά σου ότι το γκρι “είναι η ατέλειωτη απόλαυση”. Ποιά απόλαυση; Η απόλαυση της “μάσκας” (του κρυψίματος); Η απόλαυση του αμέτοχου, αλλά επιφυλασσόμενου παρατηρητή; Η απόλαυση απέναντι στα χρώματα που στο γκρι “είναι και δεν είναι”, κάτι δηλαδή ανάλογο με την στάση και αποδοχή του “αγνωστκιστή” ως προς το Θείο;
    Πάνος
    12-11-10

    01 Oct
  4. ΓΙΩΡΓΟΣ

    4

    Πανο αγαπητε δεν θα πω πολλα,το αγαπημενο μου χρωμα ειναι το ΜΩΒ στις περισοτερες αποχρωσεις του!!!περιμενω μια απαντηση πανω σε αυτο και να τα πουμε συντομα.!!φιλια
    17-11-10

    01 Oct
  5. ΡΟΥΛΗ ΜΠΟΥΑ

    5

    Mε σειρα προτεραιοτητας
    1.gold
    2. ultramarine blue.
    3. cinnabar red
    Περιμενω τα αποτελεσματα της ερευνας…

    01 Oct
  6. Filareti

    6

    Επικρατεί διχασμός….απλά δεν μπορώ να επιλέξω ανάμεσα στο μπλέ (electric) και στο κόκκινο (malboro)! : )
    19-11-10

    01 Oct
  7. admin

    7

    Έως ότου διαλέξεις εκλαμβάνω και τα δυο χρώματα σαν προτιμήσεις σου.
    19-11-10

    01 Oct
  8. Filareti

    8

    H photo του προφίλ σας xromata.com/?p=428 μου ενισχύει το διχασμό,funny…επίσης,αν το πάμε παρακάτω(σε μπλέ για τα αγόρια,κόκκινο-ροζ για τα κορίτσια)αναρωτιέμαι μήπως σημαίνει οτι δεν έχω συμβιβαστεί με τη γυναικεία μου φύση…lol…καλησπέρες!!!
    19-11-10

    01 Oct
  9. admin

    9

    Το μπλε για τα αγόρια και κόκκινο – ροζ για τα κορίτσια είναι ένας μύθος που μας έχει επιβληθεί από τα χρόνια της αρχαίας Αιγύπτου. Δεν πιστεύω ότι δεν έχεις συμβιβαστεί με την γυναικεία σου φύση.
    Μάλλον έχεις συνειδητοποιήσει και τις 2 φύσεις που έχεις μέσα σου, όπως όλοι μας.
    20-11-10

    01 Oct
  10. admin

    10

    Ευχαριστώ την Ρούλη και τον Γιώργο που μου έστειλαν τις χρωματικές προτιμήσεις τους. Περιμένω και από άλλους.
    Άντε παιδιά, τί κάνετε; Ντρέπεστε να ομολογήσετε το χρώμα που αγαπάτε;
    20-11-10

    01 Oct
  11. Filareti

    11

    Η συζήτηση πήγε ακόμα παραπέρα….όντως,πόλλα είναι τα κοινωνικά στερεότυπα που μας έχουν επιβληθεί και αυτό είναι που δημιουργεί το ‘ασυμβίβαστο’,εφόσον μεγαλώνοντας συνειδητοποιείς ότι οι 2 φύσεις ενυπάρχουν και συνυπάρχουν και αυτό είναι ανθρώπινο!
    20-11-10

    01 Oct
  12. admin

    12

    Αυτό το ενυπάρχουν και συνυπάρχουν πολύ μου άρεσε!!
    Απλώς πρέπει να καταλάβουν ότι ενυπάρχουν για να συνυπάρξουν!
    Πάνος
    23-11-10

    01 Oct
  13. Lia Krhtidh

    13

    Αγαπητε Πανο,

    Παρακολουθησα τη δουλεια σου,εντυπωσιαστηκα απο το σκεπτικο σου πανω στο συνδιασμο των χρωματων σου.Το αγαπημενο μου χρωμα ειναι το γαλαζιο της ηρεμης θαλασσας περιμενω την απαντηση σου και τη συνεχεια των σχεδιασμων σου.
    25-11-10

    01 Oct
  14. Ευαγγελια Κρητιδη

    14

    Αγαπητε πανο,

    Αξιωθηκα υστερα απο πολυ καιρο επιτελους να σου γραψω,παρακολουθησα την ερευνα που χεις κανει πανω στα χρωματα σου και οι συνδιασμοι σου ειναι εξαιρετικοι.Το χρωμα μου ειναι το κοκκινο του ροδιου.
    25-11-10

    01 Oct
  15. admin

    15

    Τα αποτελέσματα Lia Krhtidh για τα χρώματα προτίμησης των φίλων του blog υπολογίζεται να αναρτηθούν λίγο πριν το τέλος του χρόνου. Τα xromata.com είναι στη διάθεσή σου για να προσπαθήσουν να σου λύσουν οποιαδήποτε χρωματική απορία έχεις και να απαντήσουν στα ερωτήματά σου.
    Προς το παρόν, αν πρόσεξες, η Filareti μας ώθησε σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για τα 2 φύλα που ενέχει μέσα του κάθε άνθρωπος. περιμένουμε να διαβάσουμε και τις δικές σου απόψεις επί του θέματος.
    Πάνος
    8-12-10

    01 Oct

Reply to “Καλό φθινόπωρο – Have a happy autumn”