xromata.com


Αγαπω τα (Χ) χρώματα [6] – ροζ, ματζέντα, θαλασσί

 

Αγαπώ το (Χ) χρώμα [6]

Χρωματικά πινάκια

(οι νεότερες εννοιολογικά σχηματιζόμενες χρωματικές ομάδες)

ροζ, ματζέντα, θαλασσί (aqua)

 

 

 

Στο τελευταίο άρθρο της σειράς αγαπώ το (Χ) χρώμα, σας παραθέτουμε τα πινάκια από τις τρεις νεότερες εννοιολογικά σχηματιζόμενες χρωματικές ομάδες. Η μια εξ αυτών, η ομάδα του ροζ χρώματος έχει ήδη καθιερωθεί σε αρκετές γλώσσες σαν η πιο νέα, η ενδέκατη και τελευταία εννοιολογικά χρωματική ομάδα, ενώ οι άλλες δυο πασχίζουν να διαχωριστούν από τις ομάδες όπου ανήκουν και να αποκτήσουν δική τους ιδιαίτερη εννοιολογική ταυτότητα.

[Δείτε τους κατώτερους συνδέσμους (links) για να κατανοήσετε καλύτερα το θέμα των νεότερων εννοιολογικά σχηματιζόμενων χρωματικών ομάδων]

https://xromata.com/?p=7317

https://xromata.com/?p=1564

https://xromata.com/?p=1617

 

 

 

Μιλώντας χρωματογραφικά,

τί λέει για σας το αγαπημένο σας ροζ χρώμα

 

 

 

 

Οι ροζ προσωπικότητες έχουν μια βολική, προσιτή ενεργητικότητα. Πιστεύετε ότι το καλό υπερσκελίζει το κακό σε κάθε έναν και σε κάθε κατάσταση. Πνευματώδεις και έξυπνοι, λάμπετε κοινωνικά, ιδιαίτερα σε μικρές ομάδες.

Η φροντίδα σας και η ενθαρρυντική σας συμπεριφορά τρέφει μακροχρόνιες φιλίες. Πραγματικά απολαμβάνετε την επιτυχία και ευτυχία των άλλων, ιδιαίτερα των φίλων και συγγενών σας. Συμπονετικοί, προς κάποιο σφάλμα ή ελάττωμα, είστε αυτοί που οι γύρω από εσάς εξαρτώνται όταν έχουν ανάγκη από έναν ώμο για να κλάψουν ή  να εκμυστηρευτούν κάτι.

Όλα είναι καλά κατά την ροζ προοπτική σας, όπως συνοψίζεται στην ρήση ‘τα βλέπεις ρόδινα’. Ειρήνη, αρμονία και ηρεμία είναι σπουδαία για την καθημερινότητά σας, εκτιμάτε την χαλαρότητα και απολαμβάνετε όλη την ευχαρίστηση που προσφέρει η ζωή.

 

 

 

 

Μιλώντας χρωματογραφικά,

τί λέει για σας η ματζέντα, το αγαπημένο σας χρώμα

 

 

 

Είστε ένας πνευματώδης συνδυασμός πάθους και συμπόνιας. Μια μη κομφορμιστική προοπτική σας για την ζωή συχνά σας τοποθετεί επικεφαλής των σύγχρονων τάσεων και των κοινωνικών προτύπων. Σας αρέσει η διασκέδαση και εμπνέετε φίλους και οικογένεια με την ταξιδευτική σας μανία και τον αυθορμητισμό σας.

Οι άνθρωποι που ορίζουν την ματζέντα για το αγαπημένο τους χρώμα είναι διαδικτυακοί τύποι. Υπερέχουν στο συσχετισμό πληροφοριών, ανθρώπων και πηγών.

Καινοτόμοι και έξυπνοι καταλαβαίνετε πώς να συναθροίσετε ένα μεγαλύτερο σύνολο, ισχυρότερο από τα επί μέρους μικρότερα τμήματα, πολλές φορές κομμάτια που οι άλλοι μπορεί να υποτιμήσουν ή απορρίψουν.

Οι μαζτέντα προσωπικότητες συχνά γίνονται επιχειρηματίες ή εφευρέτες. Το χρώμα της ματζέντα έχει αυξήσει την δημοτικότητά του σαν σήμα κατατεθέν εταιριών σηματοδοτώντας υψηλή ενέργεια και μοναδική επιχειρηματικότητα.

 

 

 

Μιλώντας χρωματογραφικά,

τί λέει για σας το αγαπημένο σας θαλασσί χρώμα

 

 

 

Το θαλασσί χρώμα καταπραΰνει την ψυχή και δημιουργεί μια άμεση οικεία αίσθηση του ‘μου ανήκει’. Είστε πολύ δημιουργικοί και μάλλον έχετε ανακαλύψει από μικρή ηλικία ότι είστε χαρισματικοί και έχετε πολλά ταλέντα. Ποικίλα ταλέντα είναι ευλογία και κατάρα μαζί γιατί κατά διαστήματα δυσκολεύεστε να εστιαστείτε στο πιο πρέπει να επιλέξετε ή να ακολουθήσετε.

Έχετε καλλιτεχνικό μάτι και είτε πρόκειται για καλλιτεχνικές προσπάθειες, ή εσωτερική διακόσμηση, είτε μόδα, το καινοτόμο στυλ σας και η καλαισθησία σας λάμπει σε ότι καταπιαστείτε.

Οι άνθρωποι έλκονται από την ζεστασιά σας και την πειθώ της συμπεριφοράς σας ανοίγοντάς σας τον δρόμο για να γίνετε φυσικοί αρχηγοί και μεταδότες.

Παρέχετε έναν αέρα συνεργασίας που τραβάει την προσοχή προς όλες τις σωστές κατευθύνσεις. Οξυδερκείς, διαισθητικοί και ευαίσθητοι, είστε καλοί κριτές των χαρακτήρων και μπορείτε γρήγορα να επεκτείνετε κάθε κατάσταση.

 


is | Topic: Uncategorized, εννοιολογία, ροζ, Ψυχολογία και χρώματα | Tags: None

No Comments, Comment or Ping

Reply to “Αγαπω τα (Χ) χρώματα [6] – ροζ, ματζέντα, θαλασσί”