xromata.com


Αγαπω το (Χ) χρώμα [5] – τα φαια (γκρι – καφε)

 

Αγαπώ το (Χ) χρώμα [5]

Χρωματικά πινάκια

 

(από τα μη – χρώματα τα φαιά, ήτοι γκρι – καφέ)

 

 


Εδώ, στην πέμπτη ανάρτηση της σειράς «αγαπώ το (Χ) χρώμα» σας παραθέτουμε τα δυο πινάκια που αφορούν στις δυο μορφές του τρίτου μη – χρώματος (φαιού) γκρίζο – καφέ, ακολουθούμενα από ελληνική μετάφραση.

 

 

Μιλώντας χρωματογραφικά,

τί λέει για σας το αγαπημένο σας γκρίζο χρώμα


 

 

Εάν αγαπάτε το γκρίζο χρώμα, το κατατεθέν σήμα σας μπορεί να περιγραφεί σαν εξελιγμένη διπλωματία. Τρόποι και πρωτόκολλα είναι σπουδαία για σας γιατί αισθάνεστε ότι ‘γυαλισμένες’ κοινωνικές τιμές αποδεικνύουν σεβασμό προς εσάς, αλλά και προς τους άλλους. Επαγγελματικά, οι άλλοι σας εμπιστεύονται να θέτετε τον πήχη για την κατάλληλη συμπεριφορά και ευπρέπεια.

Κοίτα την δουλειά σου και κράτα την για τον εαυτό σου είναι το ρητό σας. Εντούτοις, αν σας ζητηθεί, είστε άνετοι στον ρόλο του ειρηνοποιού. Συχνά θα βρείτε τον εαυτό σας να παίζει αυτόν τον ρόλο γιατί οι άλλοι σας εκλαμβάνουν σαν ισορροπημένο, σταθερό και αξιόπιστο. Άλλοι εκτιμούν το χάρισμά σας να εντοπίζετε εναλλακτικούς οδούς και συμβιβασμούς διευκόλυνσης.

Από την φύση σας δίκαιοι και αντικειμενικοί, έχετε την ικανότητα να βάζετε στην άκρη τις προσωπικές σας απόψεις και αισθήματα και να βλέπετε το ζήτημα από όλες τις γωνίες.

 

 

Μιλώντας χρωματογραφικά,

τί λέει για σας το αγαπημένο σας καφέ χρώμα

 

 

Εάν το καφέ χρώμα σας «μιλάει», είναι γιατί σχετίζεστε με την απλότητά του. Ειλικρινής και με διάφανες προθέσεις, σας μπερδεύουν αυτοί με τα κρυμμένα θέματα και τις απώτερες υστεροβουλίες. Αποτυγχάνετε να δείτε την αξία της συστροφής των γεγονότων όταν η διαχείριση  της αλήθειας είναι πολύ ευκολότερη.

Είστε αξιόπιστοι και ακριβείς, και έχετε υψηλά πρότυπα για τα αριστεία.

Η εμπειρία σας δίδαξε ότι για την επιτυχία χρειάζονται γερές βάσεις. Ή θα κάνετε κάτι αργά και σταθερά ή δεν θα το κάνετε καθόλου.

Δεν ρισκάρετε τα λίγα για τα πολλά και η υπομονή σας προς τους δόλιους τύπους είναι μικρή.

Η οικογένεια έχει για σας πρωτεύουσα σημασία και απολαμβάνετε την άνεση μιας σταθερής σπιτικής ζωής. Η καλά εξοπλισμένη και τακτοποιημένη κουζίνα είναι για σας το κέντρο του σπιτιού όπου σας ευχαριστεί να μαγειρεύετε. Σας αρέσει η κηπουρική και να καλλιεργείτε τρόφιμα για το τραπέζι σας.

 


is | Topic: Uncategorized, Γκρι, καφέ, καστανό, Ψυχολογία και χρώματα | Tags: None

No Comments, Comment or Ping

Reply to “Αγαπω το (Χ) χρώμα [5] – τα φαια (γκρι – καφε)”