xromata.com


Η διαφανεια του γυαλιου…

 

Γιατί το γυαλί είναι διαφανές

 

 

 

Έχουν περάσει κάποια χρόνια από τότε (ήταν Μάιος του 2016) που είχα ‘ανεβάσει’

στο πλαίσιο των ‘εξωλογισμών’ μου, ένα άρθρο για τους ΑΟΡΑΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ.

(Περί εξωλογισμών δείτε: https://xromata.com/?p=4072 )

Στο άρθρο αυτό, εκτός των άλλων, είχα αναφερθεί και στο φαινόμενο της διαφάνειας το οποίο οφείλεται στην μεταβίβαση ή διαπέραση του φωτός που συμβαίνει όταν η ενέργεια του εισερχόμενου σε ένα αντικείμενο φωτός, είναι είτε πολύ μεγαλύτερη είτε πολύ μικρότερη από την ενέργεια που απαιτούν για να δονηθούν τα ηλεκτρόνια του συγκεκριμένου υλικού.

Ακολουθεί ο σύνδεσμος (το link) που θα σας οδηγήσει σ’ εκείνο το άρθρο.

https://xromata.com/?p=8220

 

 

Τελικά αποδεικνύεται πως και αυτός ο εξωλογισμός μου στον οποίο οδηγήθηκε η σκέψη μου από την διαφάνεια των υλικών, κάθε άλλο παρά εξωλογισμού πρόκειται.

Αυτό επιβεβαιώνεται από την παρακολούθηση του πιο κάτω βίντεο, όπου ο φυσικός Χρήστος Κυριακίδης, στην σειρά του IT’S JUST PHYSICS, μας εξηγεί «γιατί το γυαλί είναι διαφανές».

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=Ela83uugKs4&t=13s

 

Δείτε το και θα καταλάβετε καλύτερα και αναλυτικότερα το φαινόμενο της διαφάνειας που οδηγεί την σκέψη στο πιο κάτω συμπέρασμα:

«Άρα λοιπόν, μια μορφή ύλης, διαφορετική από την γνωστή μας τρισδιάστατη ύλη, πιθανόν να είναι τελείως ασύμβατη με τα ποσά ενέργειας του ορατού φάσματος, οπότε του επιτρέπει να την διαπερνά πλήρως.

Ο υλικός αυτός κόσμος καθίσταται παντελώς αόρατος από τον δικό μας κόσμο.

 

 

Αυτό σημαίνει πως πιθανόν υπάρχει κάποιος αόρατος κόσμος ανάμεσά μας, που δεν μπορεί να γίνει αντιληπτός από το αισθητήριο όργανο μας της όρασης».

 


is | Topic: Uncategorized, Γιατί έχει χρώμα....., Εξωλογισμοί, Ηλεκτρομαγνητικό φάσμα και Φως | Tags: None

No Comments, Comment or Ping

Reply to “Η διαφανεια του γυαλιου…”