xromata.com


Διαδικαστικά (4)

Διαδικαστικά (4)

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Ο επόμενος τρόπος εισόδου στον χώρο των comments είναι ο εξής:

Πηγαίνουμε στο κάτω μέρος της αριστερής (πράσινης) στήλης, Kάτω από την πράσινη γραμμή υπάρχει ένας χώρος όπου αναγράφεται WELCOME TO XROMATA.COM. Πιο κάτω υπάρχει με πράσινα γράμματα η ένδειξη comments RSS. Μόλις κάνουμε κλικ πάνω στην ένδειξη αυτή, εμφανίζονται γραμμένα ολόκληρα τα δέκα τελευταία (νεότερα) comments. Πάνω από κάθε κείμενο υπάρχει γραμμένο και υπογραμμισμένο με μπλε χρώμα σε ποιο post εστάλη το συγκεκριμένο σχόλιο και από ποιόν.

Κάνοντας κλικ πάνω στον μπλε τίτλο που μας ενδιαφέρει, εμφανίζεται ολόκληρο το post και ο διάλογος που έχει αναπτυχθεί κάτω από αυτό.

**********************

Πριν την ένδειξη comments RSS, υπάρχει επίσης με πράσινα γράμματα η ένδειξη entries RSS. Εδώ εμφανίζονται, κατά τον ίδιο τρόπο τα δέκα νεότερα posts.

To ίδιο ακριβώς θα συμβεί αν κάνετε κλικ στη ένδειξη RSS που βρίσκεται στο επάνω μέρος της ιστοσελίδας, πάνω από την κόκκινη μεσαία στήλη. Μόνο που εδώ τα σχόλια εμφανίζονται κατά το ήμισυ και όχι ολόκληρα όπως στην προηγούμενη περίπτωση.

**********************

Επίσης, στην αρχή της στήλης αυτής, που τιτλοφορείται SEARCH, RECENT ENTRIES αναγράφονται οι τίτλοι και η ημερομηνία ανάρτησης των τελευταίων είκοσι posts, με πρώτο (επάνω) το νεότερο. Κάνοντας κλικ πάνω στο θέμα που σας ενδιαφέρει, εμφανίζεται το συγκεκριμένο post με όσα σχόλια (αν) υπάρχουν επ’ αυτού.

********************


is | Topic: Διαδικαστικά | Tags: None

No Comments, Comment or Ping

Reply to “Διαδικαστικά (4)”