xromata.com


Αναφορά 1

Διαδικαστικά – Αναφορά (1)

**********************

Θα ήθελα να μοιραστώ και μαζί σας τα αρθρογραφήματά μου, που δημοσιεύονται εδώ και ένα χρόνο περίπου, κάτω από τον γενικό τίτλο «Χρωματικές Συνομιλίες» στο εβδομαδιαίο περιοδικό «Παλμόραμα», τοπικό περιοδικό των νοτιο- ανατολικών δήμων.

Τα άρθρα αυτά θίγουν, αρκετές φορές με ευθυμογραφικό ύφος, θέματα σχετικά με τον κόσμο των χρωμάτων. Θέματα που ίσως να έχουν ήδη αναρτηθεί στο blog, ή θα αναρτηθούν μελλοντικά.

Θα επαναδημοσιευτούν στα “xromata.com”, καθένα χωρι- σμένο σε δυο μέρη, με τη σειρά που δημοσιεύτηκαν και αυτούσια τα κείμενα, με ιδιόμορφη χρωματιστή παρουσίαση, ώστε να δημιουργούν οπτικά μια ξεχωριστή ενότητα.

Η δημοσίευσή τους ξεκίνησε πέρυσι την Πρωτομαγιά, γι’ αυτό αρχίζει και η ανάρτησή τους στο blog την ίδια περίπου χρονική περίοδο, ώστε να είναι επίκαιρα, προς το παρόν.

Βέβαια, αργότερα θα πάψουν να συμβαδίζουν με την επικαιρότητα, λόγω του ήδη μεγάλου αριθμού τους, αλλά και του πλήθους της ύλης που είναι προγραμματισμένη να αναρτηθεί στο blog. Έτσι, πιθανόν κάποια από τα θιγόμενα θέματα να διαβάζονται κάπως παράκαιρα.

Τα άρθρα αυτά θα ενταχθούν συνολικά στην κατηγορία «Χρωματικές Συνομιλίες»

**********************

 


is | Topic: Διαδικαστικά, Χρωματικές Συνομιλίες | Tags: None

No Comments, Comment or Ping

Reply to “Αναφορά 1”