xromata.com


Αγαπω το (Χ) χρωμα [3] – τα τρια παραγωγα

 

Αγαπώ το (Χ) χρώμα [3]

Χρωματικά πινάκια

(τα τρία παράγωγα χρώματα)

 

Εδώ, στην τρίτη ανάρτηση της σειράς «αγαπώ το (Χ) χρώμα» σας παραθέτουμε τα τρία πινάκια που αφορούν στα τρία παράγωγα (ή άλλως συμπληρωματικά) χρώματα (πράσινο – πορτοκαλί – μωβ) https://xromata.com/?p=173 ακολουθούμενα από ελληνική μετάφραση.

 

 

 

 

Μιλώντας χρωματογραφικά,

τί λέει για σας το αγαπημένο σας πράσινο χρώμα

 


Εσείς που προτιμάτε το πράσινο έχετε ένα ιδιαίτερο δέσιμο με την φύση. Θρέφει την ψυχή σας. Είτε περνώντας τον χρόνο σας στον κήπο, είτε βρίσκοντας δημιουργικούς τρόπους να φέρνετε το έξω μέσα, οι αγαπημένες σας δραστηριότητες περιστρέφονται γύρω από όλα αυτά που μας προσφέρει η Μητέρα Φύση.

Αντιπαθείτε το χάος και αγωνίζεστε για την σταθερότητα και την εξισορρόπηση. Καταλαβαίνετε ότι ο χρόνος είναι χρήμα. Η διαχείριση του χρόνου είναι μια δύναμη που γρήγορα της δίνετε προτεραιότητα.

Το επιχειρηματικό σας μυαλό ενισχύεται από την ικανότητά σας να στοχεύετε στο ότι είναι σπουδαιότερο και να υποβαθμίζετε ότι δεν είναι.

Σαν αποτέλεσμα αυτού, σπανίως ιδρώνετε για μικροπράγματα.

Έχετε περιβαλλοντολογική συνείδηση και συμμετέχετε στα κοινά.

Έχετε το ταλέντο να βλέπετε την εικόνα και να κατανοείτε πολλαπλά σημεία της θέασής της.

Οι άλλοι θαυμάζουν την σαφήνειά σας και σέβονται την αντικειμενικότητα και δίκαιη άποψή σας.

 

 


Μιλώντας χρωματογραφικά,

τί λέει για σας το αγαπημένο σας πορτοκαλί χρώμα

 

 

Το πορτοκαλί είναι το αγαπημένο σας χρώμα και η διασκέδαση είναι οπουδήποτε βρίσκεστε. Παντοτινά αισιόδοξος, αναμένετε κάτι θαυμάσιο να συμβεί ανά πάσα στιγμή. Είστε απολύτως παρών, ζώντας την στιγμή, εστιαζόμενος στο τί και ποιος βρίσκεται μπροστά σας.

Οι ‘πορτοκαλί’ προσωπικότητες περιγράφονται σαν κοινωνικά ζώα, κοινωνικές πεταλούδες και μεσολαβητές. Είστε η καρδιά της λύσης προβλημάτων, διοχετεύοντας την υψηλή σας ενέργεια για να εμπνέετε και επηρεάζετε τους άλλους. Ο σχηματισμός ομάδων είναι η φυσική σας επιδεξιότητα γιατί οι άλλοι συντάσσονται με την διάθεσή σας για ζωή και την θετικότητά σας.

Κάνοντας κάτι χωρίς την απαραίτητη εμπειρία και ικανότητα συνήθως λειτουργεί καλά για σας. Ανεξάρτητα από τί φέρνει η ζωή στο διάβα σας δεν καταπιέζεστε και δεν πανικοβάλλεστε. Μάλλον θα το δρασκελίσετε γιατί –οπωσδήποτε- κάτι θαυμάσιο θα συμβεί στο τέλος.

 

 

 

Μιλώντας χρωματογραφικά,

τί λέει για σας το αγαπημένο σας μωβ χρώμα

 

 

Εάν προτιμάτε το μωβ, ένα από τα μεγαλύτερα προσόντα σας είναι η διαίσθησή σας. Καθένας έχει μια μικρή φωνή μέσα του αλλά η δική σας είναι ιδιαιτέρως ομιλητική και ξεκάθαρη. Η εμπειρία σας δίδαξε να ακούτε αυτή την φωνή γιατί αποδείχτηκε σωστή περισσότερες φορές από όσες υπολογίζετε.

Γεμάτοι χαρίσματα είστε ανθρώπινοι μαγνήτες. Συχνά εκλαμβανόμενοι σαν οραματιστές, οι άλλοι έλκονται από το καινοτόμο πνεύμα σας. Η δημιουργικότητά σας είναι μεταδοτική διευκολύνοντας τον σχηματισμό ομάδων που θα βοηθήσουν στην εκτέλεση των μεγάλων σχεδίων σας. Σας έρχονται ιδέες και καθορίζετε τις λεπτομέρειες.

Το να βαδίζετε στους δικούς σας ρυθμούς και να είστε μοναδικός σας κάνει ευτυχισμένους. Το να προσαρμόζεστε δεν είναι στις προτεραιότητες σας. Σαν αποτέλεσμα, κατανοείτε και εκτιμάτε συγγενή ‘πνεύματα’ που επιλέγουν να πηγαίνουν από την μια μεριά ενώ οι άλλοι πάνε από την άλλη.

 


is | Topic: Uncategorized, μωβ, Πορτοκαλί, Πράσινο, Ψυχολογία και χρώματα | Tags: None

No Comments, Comment or Ping

Reply to “Αγαπω το (Χ) χρωμα [3] – τα τρια παραγωγα”