xromata.com


Αγαπω το (Χ) χρωμα [2] – τα τρια βασικα

 

Αγαπώ το (Χ) χρώμα [2]

Χρωματικά πινάκια

(τα τρια βασικά χρώματα)

 

Εδώ, στην δεύτερη ανάρτηση της σειράς «αγαπώ το (Χ) χρώμα» σας παραθέτουμε τα τρία πινάκια που αφορούν στα τρία βασικά χρώματα (κόκκινο – κίτρινο – μπλε) https://xromata.com/?p=153 ακολουθούμενα από ελληνική μετάφραση.

 

 

 

Μιλώντας χρωματογραφικά,

τί λέει για σας το αγαπημένο σας κόκκινο χρώμα

 

 

Το κόκκινο δεν είναι απλά το αγαπημένο σας χρώμα, έχετε ένα πάθος γι’ αυτό. Άνθρωποι που επιλέγουν το κόκκινο σαν το αγαπημένο τους χρώμα είναι πάντα εν γνώσει, παρόντες και έχουν πάντα επίγνωση του τι γίνεται γύρω τους. Εκκρίνετε μια ισχυρή ενέργεια και όταν εισέρχεστε σ’ ένα χώρο η άφιξή σας γίνεται αμέσως αισθητή. Αποπνέετε αυτοπεποίθηση και συνήθως απολαμβάνετε το να είστε η καρδιά μιας συγκέντρωσης ή το κέντρο της προσοχής.

Όταν αγαπάτε, αγαπάτε έντονα. Εάν κάποιος σας απογοητεύσει, ή σας πατήσει τον κάλο, δεν διστάζετε να του δείξετε πως ακριβώς αισθάνεστε και γιατί. Δεν κρύβετε από κανέναν τα συναισθήματά σας. Ξεκόβετε τις διαφωνίες από την αρχή. Δεν έχετε μνησικακίες και σας αρέσει να «κινείστε» γρήγορα γιατί για σας σημασία έχει το τί έπεται. Η επόμενη περιπέτεια, το επόμενο έργο. Είστε ένας γεννημένος ηγέτης και εύκολα κερδίζετε τον σεβασμό των άλλων. Καθοδηγείτε με αισιοδοξία και κινείστε με μεταδοτική πεποίθηση.

 

 

 

Μιλώντας χρωματογραφικά,

τί λέει για σας το αγαπημένο σας κίτρινο χρώμα

 

 

Εάν προτιμάτε το κίτρινο, ένα από τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά σας είναι η συνεπής ηλιόλουστη και διασκεδαστική διάθεσή σας. Η αισιοδοξία σας είναι αποφασιστική και μεταδοτική ακόμα και στις πιο δύσκολες περιστάσεις. Η άγνοια είναι ευδαιμονία και απλούστατα αρνείστε να δείτε το μπουκάλι σαν μισο-άδειο. Από την δική σας προοπτική είναι πάντα μισο-γεμάτο.

Φημολογείται ότι «την κάνετε» πριν κοιτάξτε. Μερικές φορές η παρορμητικότητά σας σας ανταμείβει γιατί ενώ οι άλλοι στέκουν από αναποφασιστικότητα, ο αυθορμητισμός σας και η προθυμία σας να αναλάβετε δράση σας τοποθετεί αρκετά βήματα μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Η θετική φύση σας δεν πρέπει να παρερμηνευθεί σαν ακραία εξωστρέφεια, γιατί προτιμάτε δεμένους σφιχτά κοινωνικούς κύκλους από τα εκτεταμένα δίκτυα.

Όσοι σας γνωρίζουν καλά σας περιγράφουν σαν εύχαρεις, ευφάνταστους και υψηλής πνευματικότητας.




Μιλώντας χρωματογραφικά,

τί λέει για σας το αγαπημένο σας μπλε χρώμα

 


Εάν το αγαπημένο σας χρώμα είναι το μπλε, εκτιμάτε τους κοντινούς σας φίλους και την οικογένεια. Όσο η φιλία διαρκεί είστε πιστοί ακόμα κι αν είναι λάθος. Η αναγνώριση και η τοποθέτηση προτεραιότητας στις ανάγκες των άλλων λειτουργεί κυρίως για εσάς γιατί βρίσκετε πληρότητα στην προσφερόμενη εξυπηρέτηση. Εντούτοις, δεν σημαίνει πως θα επιτρέψετε να θεωρηθεί σαν δεδομένο και να σας εκμεταλλεύονται.

Εάν δοκιμαστείτε, θα σταθείτε στο ανάστημά σας με λεπτότητα και ηρεμία.

Έχετε οξεία αίσθηση του ευ αγωνίζεσθαι και σας αρέσει να τηρείτε την τάξη. Κάποιες φορές θα επιθυμούσατε κάποιος άλλος να είναι ο «αξιολογητής», αλλά λόγω της υπόληψης που έχετε για την αξιοπιστία σας, συνήθως καταλήγετε να αναλαμβάνετε εσείς αυτό το καθήκον.

Με μια μυστηριώδη ικανότητα να ανακαλείτε ονόματα και μικρολεπτομέρειες σχετικά με τους άλλους, γίνεστε γρήγορα αρεστοί.

Οι άνθρωποι σας θυμούνται σαν ζεστούς, φιλικούς κι’ ελκυστικούς.

 


is | Topic: Uncategorized, Κίτρινο, κόκκινο, μπλε, Ψυχολογία και χρώματα | Tags: None

No Comments, Comment or Ping

Reply to “Αγαπω το (Χ) χρωμα [2] – τα τρια βασικα”