xromata.com


6α γενεθλια

 

6α Γενέθλια

 

 

 

Σε τρεις μέρες, στις 8 Φεβρουαρίου, η ιστοσελίδα αυτή κλείνει 6 χρόνια συνεχούς παρουσίας, 6 χρόνια αναρτήσεων με θέματα γύρω από τα χρώματα και τον κόσμο τους, ένα κόσμο που απλώνεται από τον μικρόκοσμο έως τον μακρόκοσμο, από τα σωματίδια της ύλης έως τα πέρατα του σύμπαντος, ακόμα και πέρα από αυτά, από την μυθολογία μέχρι την Σύγχρονη Επιστήμη, από την ιστορία μέχρι την φαντασία. Ένα κόσμο με επίδραση στην ψυχολογία, την διακόσμηση, την καθημερινότητα του ανθρώ- που, ένα κόσμο που εκδηλώνει την νομοτέλεια της δημιουργίας…..

 

 

 

 

6 χρόνια, όσα και τα χρώματα της Ίριδας, 3 βασικά και 3 παράγωγα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σ’ αυτά τα 6 χρόνια έχουν καταγραφεί χιλιάδες «είσοδοι» στην ιστοσελίδα αυτή, όπου καθημερινά καταμετρώνται δεκάδες ή και εκατοντάδες επισκέψεων. Εάν το site στηριζόταν από διαφημί- σεις θα εθεωρείτο αρκετά επιτυχημένο….

 

 

 

 

Όμως… όμως πόσοι από εσάς, φίλοι επισκέπτες, στέκεστε και διαβάζετε τα άρθρα του; Ελάχιστοι! Αυτό φαίνεται, ή τουλάχιστον έτσι το αντιλαμβά- νεται η διαχείριση της ιστοσελίδας, από την επικοινωνία που έχετε μαζί της.

Κάποτε, τα 2-3 πρώτα χρόνια ήταν αρκετά «ζωντανή» και ενδιαφέρουσα η στήλη των διαλόγων. Μία προσπάθεια που έγινε στα περσινά γενέθλια του site ξαναζωντάνεψε τους διαλόγους για ένα δίμηνο μόνο.

Εφέτος, αντί του απολογισμού που έκαναν συνήθως στα γενέθλιά τους τα xromata.com, υπόσχονται σε εσάς τους λίγους που τα παρακολουθείτε και τα διαβάζετε, και σε εσάς τους ακόμα λιγότερους που μελετάτε τον κόσμο των χρωμάτων μέσα από τις αναρτήσεις της ιστοσελίδας αυτής ότι θα πλουτίσουν τις διασυνδέσεις τους (τα links) με πολλές ενδιαφέρουσες για μελέτη ή πληροφόρηση άλλες ιστοσελίδες που το θέμα τους αφορά ή συνδέεται με τα χρώματα.

 

 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων όλους όσοι θα μας στείλετε τις ευχές σας για τα γενέθλιά μας και ευχόμαστε με την σειρά μας να αντέξουμε άλλον ένα χρόνο και να είμαστε μαζί σας και του χρόνου, στα επόμενα γενέθλιά μας.

 

 


is | Topic: Uncategorized | Tags: None

No Comments, Comment or Ping

Reply to “6α γενεθλια”