xromata.com


4α γενεθλια

 

Τα τέταρτα γενέθλια μας!

 

 

Τα “xromata.com” πριν τρεις μέρες έκλεισαν 4 χρόνια συνεχών αναρτήσεων.

Ήταν 8 Φεβρουαρίου του 2009 όταν ανέβηκε το πρώτο άρθρο και η ιστοσελίδα αυτή, που ασχολείται με τα χρώματα και όπου αυτά απλώνονται, άρχισε την ζωή της.

 

https://xromata.com/?p=28

 

 

 

Έκτοτε, συνεχίζει με τακτικές αναρτήσεις θεμάτων που έχουν σχέση με τα χρώματα, ενώ παράλληλα έχει δημιουργήσει και ένα ομώνυμο group στο face/book με περίπου 100 φίλους προς το παρόν.

Τα 400 και πλέον άρθρα που έχουν αναρτηθεί έως σήμερα είναι μοιρασμένα σε 36 ενότητες – κατηγορίες, στις οποίες κάθε τόσο προστίθεται και μια νέα.

Υπάρχουν ενότητες σχετικές με τα χρώματα στην φύση, στην κοινωνική ζωή του ανθρώπου, στην τέχνη, στην ψυχολογία και φυσικά ενότητες για κάθε χρώμα χωριστά.

Μια άλλη δραστηριότητα που άρχισε κατά τον τέταρτο χρόνο ζωής της ιστοσελίδας είναι η ανάρτηση – δημοσίευση του παραμυθιού

«Η αναζήτηση των χρωμάτων»

 

https://xromata.com/?page_id=80

 

που ξεκίνησε σαν παιχνίδισμα στην ομάδα “xromata” στο F/B και συνεχίζεται μέχρι τώρα.

Θα το βρίσκετε κάνοντας κλικ με το ποντίκι σας πάνω στην λέξη PAGES, δεύτερη λέξη στην κορυφή της σελίδας.

 

 

Βέβαια οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι υπάρχει και κάποιο σημείο στο site που με την πάροδο του χρόνου έχει ατονήσει, σχεδόν εξαφανισθεί θα έλεγα, και έχει παρασύρει μαζί του την ζωτικότητα της ιστοσελίδας. Αυτό είναι η στήλη επικοινωνιών, τα comments, όπου κάποτε αναπτύσσαμε ενδιαφέ- ρουσες συζητήσεις και ανταλλάσσαμε απόψεις σε γενικά θέματα που ξεκινούσαν με αφορμή τα χρώματα και κατέληγαν όπου δη.

[Πολλά από τα comments αυτά, που παρουσίαζαν ενδιαφέρον, συγκεντρώνονται και χάριν ευκολό- τερης ανεύρεσης τους αναρτώνται από το φθινόπωρο του 2011 κατά διαστήματα σαν posts κάτω από τον γενικό τίτλο «σκέψεις κι απόψεις»]

Έτσι λοιπόν, μπορεί μεν οι επισκέψεις στο site να πλησιάζουν οσονούπω τις 200 000, όμως έχει χάσει την ζωντάνια και ενεργητικότητα που είχε.

Ξέρω, κρίση είναι θα περάσει, όπως ευχόμαστε ολόθερμα να περάσει το συντομότερο δυνατόν η κρίση που μαστίζει την Ελλάδα, την Νότια Ευρώπη, ένα μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας και είναι υπεύθυνη για την έλλειψη διάθεσης, στοιχείο απαραίτητο για την επικοινωνία και ιδιαίτερα σε θέματα τόσο ιδιαίτερα όσο αυτά με τα οποία ασχολούνται τα «χρώματα».

 

 

Εμείς πάντως θα συνεχίσουμε εδώ την προσπάθεια μετάδοσης πληροφοριών και πρόκλησης σκέψεων γύρω από τα χρώματα και τον ρόλο τους στον κόσμο μας και ελπίζουμε να αντέξουμε, να ανακάμψουμε και να ξαναβρούμε την ζωντάνια μας και την επαφή με τους παλιούς, αλλά και με νέους φίλους, στοιχείο απαραίτητο για την ευ λειτουργία της ιστοσελίδας.

 

 


is | Topic: Uncategorized | Tags: None

5 Comments, Comment or Ping

  1. ΠΟΠΗ ΚΥΠΡΑΙΟΥ

    1

    ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΟΥΜΕ ???? ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΟΛΛΑ …ΕΤΣΙ ?? ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ….
    10-2-13

    10 Feb
  2. Ευρυδίκη

    2

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.. ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ!!!
    11-2-13

    10 Feb
  3. admin

    3

    Ναι! Ευχαριστώ! Το κατοστάρισμα μου το ευχήθηκαν κι εχτές στην ομιλία, τους ευχαρίστησα μεν, αλλά είπα ότι για να πιάσει η ευχή πρέπει να βρεθεί διάδοχος αντικαταστάτης, πούντος όμως;;;
    11-2-13

    10 Feb
  4. ΠΟΠΗ ΚΥΠΡΑΙΟΥ

    4

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ …..ΤΟ ΧΑΟΣ !!!!
    11-2-13

    10 Feb
  5. koukou

    5

    Να τα χιλιάσεις !!
    4-3-13

    10 Feb

Reply to “4α γενεθλια”