xromata.com


Ανακοίνωση – Αναφορά 6

 

 

Αναφορά 6

 

 

Ο Πάνος Καραγιάννης κατά την χειμερινή περίοδο 2012 – 2013, (από τον Οκτώβριο έως και τον Μάιο) μια ορισμένη κάθε μήνα Κυριακή, θα παρουσιάζει κάποιο θέμα σχετικό με (τί άλλο;) τα χρώματα και όχι μόνο!

 

 

Με κλειδιά λοιπόν τα χρώματα και βασικά θέματα την φύση, τον άνθρωπο και με εφαλτήριο κάποιους από τους εξωλογισμούς του θα προσπαθήσει να εξάψει την φαντασία σας, να τονίσει τους δικούς σας εξωλογισμούς και ίσως να προσθέσει κάτι στις γνώσεις σας.

Καλεί λοιπόν τους φίλους του, αλλά και όσους ενδιαφέρονται για τα χρώματα, να συνδράμουν με την παρουσία τους, τη συζήτηση και τα ερωτήματά τους σε αυτήν την προσπάθεια.

 

 

Η πρώτη συνάντηση έχει ορισθεί για την Κυριακή 21 Οκτ 2012 στις 18:00 με θέμα «ΝΟΜΟΙ και ΧΡΩΜΑΤΑ».

Η παρουσίαση θα γίνει στην Εταιρεία Μυητικής Παράδοσης, Α(ν)δριανοθυρών 3 στη Δάφνη (πρώτη παράλληλος της Εθνικής Αντιστάσεως, πλάι στην Γυμναστική Ακαδημία, δυο λεπτά με τα πόδια από τον σταθμό μετρό Δάφνης).

 

 

Φυσικά η είσοδος είναι ελεύθερη, μπορείτε να φέρετε μαζί σας φίλους σας, ενώ προτείνω ότι το θέμα θα είναι άκρως ενδιαφέρον για νεαρά άτομα τα οποία, εάν εισχωρήσουν στο πνεύμα των «χρωμάτων»,  μπορεί να εξασφαλίσουν μελλοντικά μια ιδιαίτερη εξειδίκευση σε όποιον επαγγελματικό τομέα ακολουθήσουν.

Ελάτε λοιπόν την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στις έξι το απόγευμα να πιούμε καφέ παρέα, ενώ στις 18:30 ακριβώς θα αρχίσει η εισαγωγή στο θέμα και θα ακολουθήσει συζήτηση και ερωτήματα.

 

 

Η διάρκεια της συνάντησης, εξαρτώμενη από το ενδιαφέρον και τη συζήτηση που θα αναπτυχθεί, δεν είναι δυνατόν να προσδιορισθεί, αλλά καθ’ ένας είναι ελεύθερος να αποχωρήσει όποτε θέλει. Αυτό το αναφέρω ιδιαίτερα για όσους από εσάς τύχει, λόγω Κυριακής, να έχετε προγραμματίσει κάτι για αργότερα το βράδυ.


is | Topic: Διαδικαστικά | Tags: None

No Comments, Comment or Ping

Reply to “Ανακοίνωση – Αναφορά 6”