xromata.com


11α γενεθλια

 

11α γενέθλια

 

 

Αυτόν τον μήνα ο ιστότοπος www.xromata.com εορτάζει τα 11α γενέθλιά του.

Επί 11 συνεχή χρόνια, από τις αρχές Φεβρουαρίου του 2009 έως σήμερα αναρτώνται σε αυτόν άρθρα σχετικά με τα χρώματα και τον κόσμο τους.

Σκεπτόμουν πολλά για να αναφέρω σ’ αυτήν την εορταστική γενέθλιο ανάρτηση, όμως αποσυντονίστηκα τελείως από μια βλάβη που συνέβη στο ‘photobucket’, τον φορέα μέσω του οποίου εμφανίζονται στο διαδίκτυο οι εικόνες που επιλέγω για να κοσμούν τα άρθρα μου.

Η βλάβη, που είχε αποτέλεσμα να εξαφανισθούν όλες οι εικόνες του ιστότοπου, αλλά και των επαναληπτικών αναρτήσεών του στην ομάδα ΧΡΩΜΑΤΟΚΟΣΜΟΣ του F/B, ξεκίνησε λίγο πριν τα Χριστούγεννα και διήρκησε περισσότερο από ένα μήνα.

Δεν γνωρίζω εάν έχουν αποκατασταθεί ακόμα οι εικόνες όλων των (εκατομμυρίων) συνδρομητών. Οι δικές μου επανήλθαν προ ολίγων ημερών.

Έως τότε έζησα εφιαλτικές στιγμές, αφού ο φορέας μας δήλωνε ότι ήταν άγνωστο το πότε θα επανορθωθεί η βλάβη, διότι εκτός της ολικής εξαφάνισης των εικόνων δεν λειτουργούσε το σύστημα αναρτήσεων ώστε να μπορώ να προγραμματίσω τα μελλοντικά άρθρα (μία επίπονη εργασία) προπαρασκευάζοντάς τα με ηρεμία.

Ευτυχώς που είχαν προγραμματισθεί αναρτήσεις έως τις 15 Ιανουαρίου 2020, οπότε το κενό νέων άρθρων στον ιστότοπο διήρκεσε μόνο τρεις περίπου εβδομάδες.

Επανερχόμαστε λοιπόν οσονούπω με την συνέχιση του έργου, ελπίζοντας να κρατήσει λίγα χρόνια ακόμα (γιατί μια σωρεία άρθρων αναμένει να εμφανισθεί) με την ευχή να μην ξανασυμβεί πάλι κάποιο δυσάρεστο απρόοπτο, όπως η βλάβη της ‘photobucket’.


is | Topic: Uncategorized | Tags: None

No Comments, Comment or Ping

Reply to “11α γενεθλια”