xromata.com


Εξωλογισμοι: Φως, φωτόνια, παράλληλοι κοσμοι

 

Χρωματικοί εξωλογισμοί:

Φως, Χρώματα, Φωτόνια, Παράλληλοι Κόσμοι

 

Καιρό έχω να ασχοληθώ με τους εξωλογισμούς μου!

 

https://xromata.com/?p=4072

https://xromata.com/?p=4123

 

Όλη η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία είναι χρώματα.

Σ’ εμάς έχει τεθεί από τον περιοριστικό παράγοντα* όργανο που αντιλαμβάνεται χρωματικά ένα πολύ μικρό τμήμα της όλης ακτινοβολίας, ο οφθαλμός.

 

 

(*Περιοριστικός παράγων είναι κατ’ εμέ η ορθότερη ονομασία για τον νόμο της αντίθεσης, βάση του οποίου η γνωστή μας δημιουργία είναι σχετική προς το απόλυτο που χαρακτηρίζει τα προ δημιουργίας, δηλαδή την προ Υπάρξεως Ανυπαρξία. Με άλλα λόγια, αυτό που περιορίζει το σχετικό ως προς το απόλυτο).

 

 

 

Ο περιορισμός λοιπόν της χρωματικής αντίληψης και γενικότερα της αντίληψης του οφθαλμού, η διαφορετικότητα χρωμα- τικής αντίληψης των ζώων, (πολλά βλέπουν περισσότερα χρώματα απ’ ότι ο άνθρωπος) αλλά και η ύπαρξη ελάχιστων τετραχρωματικών ανθρώπων, επιβεβαιώ- νουν ότι τα πάντα είναι χρώματα, είναι φως.

 

 

 

Άρα όταν ΕΙΠΕΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΕΝΝΗ- ΘΗΤΩ ΦΩΣ δεν εννοούσε το φως της ημέρας, ούτε το ορατό φάσμα, δηλαδή μόνο το τμήμα της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας που αντιλαμβάνεται το ανθρώπινο μάτι, αλλά μάλλον κάποιο άλλο, γενικότερο και ευρύτερης κλίμακας φως, ίσως ολόκληρη την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, η οποία διαχέεται σε όλο το Σύμπαν.

 

 

Εξ άλλου με το σκεπτικό ότι κάθε τμήμα της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας κινείται με την ίδια ταχύτητα, αυτήν του φωτός, σκέπτομαι ότι είναι φυσικό επόμενο πως κάθε τμήμα της είναι και φωτεινό (όμως δεν το βλέπουμε) και έχει τα χρώματά του.

 

 

Αφού τα πάντα είναι φως και παντού υπάρχει φως, δηλαδή χρωματιστά φωτόνια, στρώνομαι στη μελέτη φωτονίων, ενεργειακών υπο – ατόμων κλπ. κλπ. και αντιστοιχώ –σοκάροντας κάποιους- τον άνθρωπο με φωτόνιο. Το σοκ δικό μου, όταν πολύ σύντομα μετά την δήλωσή μου βλέπω επιστήμονες σε ντοκυμαντέρ του BBC να δηλώνουν ότι ο άνθρωπος στην δημιουργία είναι μια ενεργειακή μορφή όπως είναι και τα φωτόνια.

 

 

Οι σύγχρονες πειραματικές μελέτες και η παρακολούθηση της δράσης των φωτονίων επιβεβαιώνουν στους επιστήμονες την θεωρία για τα παράλληλα Σύμπαντα… Ένα φωτόνιο δηλαδή μπορεί ταυτόχρονα να υπάρχει σε δυο διαφορετικά (ακόμα και πολύ μακρινά) σημεία του σύμπαντός μας, αλλά πιθανόν και κάπου αλλού, σε άλλο σύμπαν…

 

 

Παράλληλα σύμπαντα, άλλες διαστάσεις… ύπνος… που βρισκόμαστε όταν ονειρευό- μαστε;

Πώς βλέπουμε φως, χρώματα στα όνειρά μας;

 

 

Βλέπουν οι τυφλοί όνειρα; Πώς τα βλέπουν; Και αν ναι έχουν χρώματα τα όνειρά τους; Πώς; Γιατί;

Ιστορίες επιστημονικής φαντασίας; Κι’ όμως η επιστήμη έχει αρχίσει να κάνει δειλά τα πρώτα της πειραματικά βήματα σ’ αυτούς τους τομείς.

Προσωπικά πιστεύω ότι πολλές εκπλήξεις μας επιφυλάσσονται για το μέλλον.

 

 


is | Topic: Εξωλογισμοί | Tags: None

No Comments, Comment or Ping

Reply to “Εξωλογισμοι: Φως, φωτόνια, παράλληλοι κοσμοι”