xromata.com


Διαδικαστικά (2)

Διαδικαστικά (2)

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Συνιστώ στους επισκεπτόμενους αυτό το blog να μην παραλείπουν να διαβάζουν τα διάφορα comments. Παρουσιάζουν αρκετό ενδιαφέρον και ήδη κάποια από αυτά θίγουν θέματα που θα αναφερθούν μελλοντικά στην ανάπτυξη του blog.

Για να μπορέσετε να τα διαβάσετε, ο τρόπος είναι απλούστατος:

Στην αρχή κάθε Post εμφανίζεται με πράσινα κεφαλαία γράμματα ο τίτλος του και ακριβώς κάτω από αυτόν τα στοιχεία ανάρτησής του (ημερομηνία και από ποιόν αναρτήθηκε) και ο όρος NO COMMENTS, που είναι ακριβώς το σημείο εισόδου στα comments του συγκεκριμένου post.

Το NO πριν από το COMMENT σημαίνει πως δεν υπάρχουν σχόλια στο συγκεκριμένο post. Αν ήδη υπάρχουν, στη θέση του ΝΟ αναγράφεται ο αριθμός των υπαρχόντων comments.

**********************

Τοποθετώντας το «ποντίκι» σας πάνω στον όρο αυτό και κάνοντας κλικ, εισέρχεστε στα comments του συγκεκριμένου post. Τότε εμφανίζεται μόνο το post αυτό, ακολουθούμενο από τα υπάρχοντα (αν υπάρχουν) comments και τέλος ο χώρος όπου, αν θέλετε, γράφετε τα δικά σας σχόλια, απαντήσεις ή απορίες.

Τα comments είναι αριθμημένα και διαβάζονται (αν θέλετε να έχετε μια χρονική ή λογική σειρά) κανονικά, αντίθετα απ’ ότι τα posts, δηλαδή από πάνω προς τα κάτω.

**********************

Αν θέλετε να γράψετε κάτι δικό σας, συμπληρώνεται στο πρώτο ορθογώνιο με την ένδειξη name το όνομα με το οποίο θέλετε να εμφανίζεστε. Στο δεύτερο ορθογώνιο, με την ένδειξη mail, τοποθετείτε τη δική σας (ή κάποια) ηλεκτρονική διεύθυνση (email) η οποία δεν εμφανίζεται. Το επόμενο ορθογώνιο με ένδειξη website δεν χρειάζεται να το συμπληρώσετε. Στη συνέχεια γράφεται ή μεταφέρετε (paste) στο κενό τετράγωνο το κείμενό σας και τέλος κάνετε κλικ με το ποντίκι σας πάνω στη λέξη SUBMIT, που είναι εγγεγραμμένη μέσα στο τελευταίο ορθογώνιο, κάτω από το τετράγωνο με το κείμενό σας.

Παρακαλώ προσέξτε ώστε το σχόλιο ή η απορία σας να τοποθετείται στο ανάλογο post για να υπάρχει λογική ακολουθία.

Τέλος, για να επανέλθετε στην αρχική σελίδα, ανέρχεστε στο πάνω μέρος της ιστοσελίδας και κάνετε κλικ με το ποντίκι σας στη λέξη HOME, που βρίσκεται πάνω αριστερά (επάνω από τον πράσινο προβολέα)

**********************


is | Topic: Διαδικαστικά | Tags: None

No Comments, Comment or Ping

Reply to “Διαδικαστικά (2)”