xromata.com


Χρώματα και δονήσεις (12β) [χρωματικές συνομιλίες]

Χρωματικές Συνομιλίες  (12β)

Χρώματα και δονήσεις

 

 

(Φίλοι αναγνώστες, αναφέρθηκε από την αρχή των χρωματικών συνομιλιών, πως για να ασχοληθεί κανείς μαζί τους, πρέπει να είναι πολύ-επιστήμων, να έχει πολλές διάφορες γνώσεις. Δύσκολο πράγμα!)

Τα χρώματα λοιπόν είναι δονήσεις, αλλά επειδή θεωρώ ημιτελή τη δήλωση αυτή, οφείλω να καταθέσω την απάντηση που είχε δώσει κάποτε μια ερωτηθείσα, η Κα Όλγα Βαλαβάνη, όταν με μια ομάδα φίλων – συνεργατών, κάναμε μια έρευνα θέτοντας τα ερωτήματα αυτά σε πολύ κόσμο. Μας είπε ότι:

«Τα χρώματα είναι αποκωδικοποίηση δονήσεων»

Θεωρήσαμε την απάντηση αυτή σαν την ικανοποιητικότερη και έως τώρα (ελλείψει άλλης) τη θεωρώ ως την πλησιέστερη προς το ερώτημα, αλλά και τη λειτουργία των χρωμάτων. Σήμερα, τολμώ να προσθέσω μια λεξούλα και να την μεταλλάξω σε:

«Τα χρώματα είναι αποκωδικοποίηση μέρους δονήσεων»

ώστε να προχωρήσω ακόμα ένα βήμα πιο πίσω, προς τη βάση του απαντήματος.

Τί ακριβώς, πώς και γιατί αποκωδικοποιούν τα χρώματα, είναι τα μονοπάτια έρευνας που θα μας οδηγήσουν στην αποκάλυψη του μυστηρίου της ύπαρξης των χρωμάτων.

Κε Μαρτιάτη, Κα Παυλακίδη, Κε Μαλαβέσα και όσοι άλλοι προβληματιστήκατε με το ερώτημα, λυπάμαι, δεν μπορώ προς το παρόν, να σας δώσω πληρέστερη απάντηση για το «Τί είναι χρώμα»!

Μπορώ όμως να σας εμπιστευθώ ότι μέσα στα χρώματα ενυπάρχουν όλοι οι συμπαντικοί νόμοι της δημιουργίας και πως αυτά με τη σειρά τους, τους εκδηλώνουν συνεχώς.

Για τους συμπαντικούς αυτούς νόμους θα «συνομιλήσουμε» στο επόμενο τεύχος.

 

 

 

 

 


is | Topic: Χρωματικές Συνομιλίες | Tags:

No Comments, Comment or Ping

Reply to “Χρώματα και δονήσεις (12β) [χρωματικές συνομιλίες]”