xromata.com


Αναφορά 3

Διαδικαστικά – Αναφορά (3)

**********************

Τα “xromata. com” πλησιάζουν τους 9 μήνες ζωής και ζητούν τη γνώμη σας, ιδιαίτερα των φίλων που συμμετέχουν στα comments, ως προς το χρονικό διάστημα ανάρτησης των posts.

Από την έναρξη του blog έως και τον Ιούνιο, ο ρυθμός ανάρτησης δεν ήταν σταθερός, όμως ως επί το πλείστον τα posts εμφανίζονταν σχεδόν μέρα παρά μέρα.

Από τον Ιούλιο και ύστερα, λόγω δυσκολίας παρακολούθησης αρκετών από εσάς ένεκα των θερινών διακοπών, ο ρυθμός ανάρτησης αραίωσε και σταθεροποιήθηκε στο να υπάρχουν δυο κενές μέρες μεταξύ των posts (δηλαδή κάθε τριήμερο 1 post).

Τα “xromata. com” ζητούν τη γνώμη σας για τον χρόνο ανάρτησης που θα ακολουθήσουν στην φθινοπωρινή και χειμερινή περίοδο.

Σας ικανοποιεί ο τωρινός ρυθμός ή επιθυμείτε σύμπτυξη των αναρτήσεων;

Σημειωτέον ότι ο προς ανάρτηση όγκος των posts είναι πολύ μεγάλος, αλλά και πως για κάθε ανάρτηση απαιτείται πολλή δουλειά.

Περιμένουμε τις απόψεις σας.

 

Συνίσταται στους νέους φίλους της ιστοσελίδας, να παρακολουθήσουν τα posts από την αρχή. Αυτό γίνεται κάνοντας κλικ με το ποντίκι σας στους τίτλους των posts, όπως αυτοί αναγράφονται στη δεξιά μπλε στήλη, ξεκινώντας από τον «Εισαγωγικό χαιρετισμό» που αναγράφεται κάτω – κάτω και ανεβαίνοντας προς τα πάνω.

Σας συνιστούμε επίσης να διαβάζετε και τα comments. Πολλά από αυτά είναι πολύ ενδιαφέροντα!

Στείλτε κι εσείς τα δικά σας σχόλια ή ερωτήματα σε όποιο post σας προκαλεί το ενδιαφέρον, ανεξάρτητα από την παλαιότητά του. Το comment σας θα εμφανιστεί στην κορυφή της μεσαίας κόκκινης στήλης, εκεί που αναγράφονται τα νεότερα comments.

Τα comments λειτουργούν σαν χειροκρότημα, επιβράβευση στη προσπάθειάς μας, μας κατευθύνουν και βοηθούν στο να γίνουμε καλύτεροι.! Μας είναι πολύ χρήσιμα!

Για όσους δεν είστε αρκετά εξοικειωμένοι με τη χρήση του blog, στα posts της κατηγορίας «διαδικαστικά» δίδονται εξηγήσεις για το πώς μπορεί κανείς να στέλνει comments και για άλλες διαδικασίες σχετικά με τα “xromata. com”.

**********************

 


is | Topic: Διαδικαστικά | Tags: None

6 Comments, Comment or Ping

  1. Λυδία

    1

    Καλώς όρισες στη παρέα μας Alice, ελπίζω η παρουσία σου να μας ταρακουνήσει λίγο, διότι τον τελευταίο καιρό δεν μας βλέπω και πολύ καλά. Οι ερωτήσεις που έχεις θέσει προκαλούν μεγάλο ενδιαφέρον, υπάρχουν όμως τεκμηριωμένες απαντήσεις; Τόσα αναπάντητα “γιατί ;” στριφογυρίζουν γύρω μας καθημερινά!
    Εσείς, Ιωάννα, JOHNART, που χαθήκατε; Είστε καλά;
    Πάνο, θα ήθελα να εκφράσω τη δική μου γνώμη σχετικά με το χρονικό διάστημα ανάρτησης των posts. Όπως είπα και παλιά το θέμα των χρωμάτων δεν είναι ούτε απλό ούτε ευνόητο τουλάχιστον σε ορισμένα σημεία του. Εν τούτις παραμένει πολύ ενδιαφέρον ως προς την απόκτηση μίας γνώσης παραπάνω. Δηλαδή, αν εγώ, για παράδειγμα, θα έγραφα για τη δημόσια πολιτική ή για τη μίκρο-μάκρο οικονομία της χώρας, πιστεύω ότι θα υπήρχαν άτομα τα
    οποία απλά θα ήθελαν να μάθουν κάτι περισσότερο. Όμως το να παρακολούθει κανείς συνέχεια π.χ. το δικό μου θέμα ή το θέμα των χρωμάτων θα πρέπει να έχει είτε την πολυτέλεια από άποψη χρόνου είτε να ενδιαφέρεται πάρα πολύ για το συγκεκριμένο θέμα. Στην τελευταία περίπτωση, νομίζω, ότι κάποιος θα γινόταν ειδικός από τις σπουδές του.
    Έτσι, λοιπόν, προτείνω τα posts να αναρτώνται όχι περισσότερο από μια φορά την εβδομάδα.
    Επίσης, επειδή θα πάω 8 Οκτωμβριου στο Ντουμπάϊ, θα ήθελα οδιγίες από σένα σχετικά με την ενδυμασία των τουριστών ώστε να ταιριάζουν και με τη θερμοκρασία που θα επικρατεί αλλά και με τη νοοτροπία της χώρας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    18-9-09

    13 Sep
  2. 2

    Αγαπητοί φίλοι του blog γειά σας …Ιωάννα εδώ..παρούσα….
    Λύδια ρωτάς που χάθηκα. Δε χάθηκα, απλώς η απουσία μου οφείλεται σε απομάκρυνση μου απο την Αθήνα. Συμφωνώ μαζί σου για την ανάρτηση των posts, πρέπει ν’αραιώσουν λίγο χρονικά, δε προλαβαίνω να τα παρακολουθήσω ή να γράψω κάτι συμπληρωματικό. Άλλωστε τα κείμενα του Πάνου είναι τόσο πλήρη και σφαιρικά που δε χρειάζονται περαιτέρω συμπλήρωμα.
    Όσο για το Ντουμπάι, είναι το μοναδικό εμιράτο, που δεν έχει περιορισμούς στην ενδυμασία των γυναικών, φθάνει βέβαια, να είναι αξιοπρεπής και όχι προκλητικά τολμηρή. Την ημέρα έχει πολύ ζέστη, αλλά το βράδυ λόγω της ερήμου πέφτει η θερμοκρασία, χρειάζεσαι ζακέτα. Αυτά…..
    Χαιρετίζω την Alice και τη καλωσορίζω στη παρέα μας…
    Φιλιά με αγάπη σε όλους Ιωάννα
    19-9-09

    13 Sep
  3. admin

    3

    Γειά σου Λυδία. Είσαι καλά;
    Τελικά όντως η παρουσία της Alice μας ταρακούνησε φαίνεται και τα comments έπεσαν βροχή. Μέχρι και οι “χαμένοι” ΙΟΑΝΝΑ και ΓΙΩΡΓΟΣ έδωσαν σημεία ζωής. Ελπίζω να μην πρόκειται για παροδική μπόρα όπως την χθεσινή μεσημεριάτικη νεροποντή της Αθήνας, αλλά να συνεχίσουν να πέφτουν σαν γόνιμη ποτιστική βροχή.
    Η ανάρτηση ενός μόνο post την εβδομάδα νομίζω πως είναι πολύ λίγη (θα χρειαστούμε χρόνια για να αναρτήσουμε όσα πρέπει να αναφερθούν). Σέβομαι το σκεπτικό σου και την επιθυμία σου (όπως και της ΙΟΑΝΝΑ) οπότε θεωρώ ότι η περίοδος του τριημέρου (περίπου δυο posts την εβδομάδα) είναι καλή.
    Επιπλέον άρχισε και η μετάφραση των posts και comments στα αγγλικά.
    Τώρα, όσον αφορά το εκτός χρωμάτων θέμα, το ταξίδι στο Dubai, με πρόλαβε η Ιωάννα και σου απάντησε. Θέλω μόνο να προσθέσω ότι στα ξενοδοχεία και πολυκαταστήματα λειτουργούν δυνατά air cοndition σε χαμηλές θερμοκρασίες (μεγάλη διαφορά το μέσα από το έξω) οπότε θέλει προσοχή στο ντύσιμο για αποφυγή κρυολογημάτων.
    Πάνος
    19-9-09

    13 Sep
  4. JOHNART

    4

    Χρόνια σου πολλά, Πάνο…
    να τα εκατοστήσεις…
    και πάντα τα βέλτιστα.
    JOHNART 20-09-2009

    13 Sep
  5. admin

    5

    Παρούσα…εδώ…ΙΟΑΝΝΑ, για την ροή των posts αναφέρθηκα στην απάντησλη μου προς τη Λυδία.
    Όσο για τα κείμενά μου, μπορεί να είναι πλήρη και σφαιρικά, όμως χρειάζονται συμπληρώματα για να γίνονται πλουσιότερα και κυρίως τις δικές σας απόψεις για να θεωρούμε το κάθε θέμα σφαιρικότερα!
    Πάνος
    4-10-09

    13 Sep
  6. admin

    6

    Ευχαριστώ JOHNART για τις ευχές σου (για όσους δεν το καταλάβατε στις 20/9 ήταν τα γεννέθλιά μου) και πάντα θα προσπαθώ για τα “βέλτιστα” (τουλάχιστον του blog) υπολογίζοντας και στην συνεισφορά σας.
    Πάνος
    4-10-09

    13 Sep

Reply to “Αναφορά 3”