xromata.com


Καρτες Λουσερ: 5 μωβ (β)

 

 

Τα 8 χρώματα των καρτών του απλού τεστ Λούσερ

 

 

5 Μωβ (β)

 

 

 

Όταν το μωβ εμφανίζεται  στην πρώτη θέση, είναι απαραίτητο να ερευνήσουμε και να ανακαλύψουμε ποιο γνώρισμα του μωβ εκδηλώνεται.  πρόκειται για μια προεφηβική ανωριμότητα που μεταφέρθηκε και στην μετέπειτα ζωή; Στην περίπτωση αυτή το άτομο θα τείνει να είναι μη ρεαλιστής και θα δυσκολεύεται να διακρίνει το πραγματικό από το φανταστικό.

 

 

Εάν πρόκειται για αδενική δυσλειτουργία ή για κατάσταση συναισθηματικής ανασφάλειας, τότε το άτομο έχει ιδιαίτερη ανάγκη κατανόησης ή χρειάζεται έναν σύντροφο με τον οποίο μπορεί να ταυτιστεί.

 

 

Εάν δεν ισχύει τίποτε από τα προηγούμενα, τότε το άτομο επιθυμεί παραδοχή για την γοητεία που εξασκεί, ή να συγκεντρώσει γύρω του τους άλλους, με τους ιδιαίτερους κι ελκυστικούς τρόπους του. Πρόκειται για άτομο ευαίσθητο και απολαυστικό, αλλά δεν θέλει να εμπλακεί σε μεγάλες ευθύνες.

 

 

Όταν το μωβ εμφανίζεται στην όγδοη θέση δηλώνει ότι η επιθυμία για μυστική οικειότητα με κάποιον άλλον έχει απορριφθεί ή καταπιεστεί, είτε γιατί κάτι τέτοιο δεν γίνεται εκ των πραγμάτων, είτε γιατί οι συνθήκες είναι τελείως ακατάλληλες. Αυτό καταλήγει σε μια επιφύλαξη και στην άρνηση να δεσμευτεί κανείς σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική, μέχρι να μάθει ακριβώς που βρίσκεται και τις ευθύνες που συνεπάγεται η σχέση αυτή.

 

 

Η ανάγκη για ταύτιση με το μωβ χρώμα προβάλλεται μάλλον σε αντικείμενα παρά σε ανθρώπους, πράγμα που οδηγεί στην αισθητική απόλαυση, στην ανεξαρτησία της γνώμης και τον προσανατολισμό σε ασχολίες επαγγελματικής ή επιστημονικής φύσης.

 

 

Το μωβ δεν έχει ιδιαίτερη σημασία όταν βρίσκεται μεταξύ της 3ης και της 7ης θέσης και σε περιπτώσεις εγκυμοσύνης ή προεφηβείας ούτε όταν βρίσκεται στις δυο πρώτες θέσεις.


is | Topic: μωβ, Ψυχολογία και χρώματα | Tags: None

No Comments, Comment or Ping

Reply to “Καρτες Λουσερ: 5 μωβ (β)”