xromata.com


Καλη Χρονια

 

Καλή χρονιά

 

 

Ένας καινούργιος χρόνος ανοίγεται μπροστά μας!

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε αυτούς τους κάποιους που προσπαθούν να επιφέρουν το σκοτάδι και την θλίψη στην γη και στις ψυχές μας να εξαλείψουν τα ΧΡΩΜΑΤΑ από την ζωή μας!

Τα ίδια τα χρώματα, αντιστέκονται συνεπίκουροί και συναγωνιστές μας για μια ζωή Πολύχρωμη γεμάτη χαρά  και σας εύχονται:

 

 

Το κόκκινο: Να έχετε την ορμή του και να κατακτάτε τους πόθους σας!

 

 

Το πορτοκαλί: Να είστε γεμάτοι από την συναισθηματικότητά και την ασφάλεια που παρέχει!

 

 

Το κίτρινο: Να έχετε τον δυναμισμό και την ενέργειά του και να την χρησιμοποιείται σωστά!

 

 

Το πράσινο: Να χρησιμοποιείτε την νόησή του και να είστε ευέλπιστοι όπως κι εκείνο!

 

 

Το μπλε: Να κατευθύνεστε από την σωφροσύνη του!

 

 

Το μωβ: Να κάνετε ορθές επιλογές!


is | Topic: Uncategorized | Tags: None

7 Comments, Comment or Ping

  1. Filareti

    1

    Ευχαριστούμε για τις υπέροχες ευχές,με βάση τις ιδιότητες των χρωμάτων,και ανταποδίδουμε στο μέγιστο!!!Όσο για την σκιά πάνω απο τα κεφάλια μας,με λίγη θετική ενέργεια μπορούμε να κινήσουμε το σύμπαν!!!Καλή και Δημιουργική Χρονιά!!!
    31-12-11

    31 Dec
  2. Sosso Karderini

    2

    Καλη Χρονιά Πάνο και στους φίλους των χρωμάτων!
    Οι χρωματικές σου ευχές , τόσο όμορφες ….μας προτρέπουν να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία, δύναμη , αποφασιστικότητα και αγάπη …πολύ αγάπη και πίστη για τη ζωή! Σε ευχαριστούμε!
    Νάσαι καλά Πάνο μας!
    Χρόνια Πολλά…Καλή Χρονιά !
    1-1-12

    31 Dec
  3. JOHNART

    3

    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και ολόθερμες ευχές για το 2012 και από εμένα (περισσότερα έχω γράψει στο προχθεσινό comment μου …αλλά και στο f/b)
    …και εύχομαι να περάσουμε το ίδιο καλά όσο και το 2011
    …και κάνω αυτήν την ευχή -όσο και αν ακούγεται απαισιόδοξη- γιατί με τα τόσα που ακούμε για το 2012 φοβάμαι ότι από εδώ και στο εξής όλο και θα αναπολούμε αυτές τις χρονιές που ζήσαμε καλά.
    JOHNART
    01-01-2012

    31 Dec
  4. MELINA

    4

    Ευχαριστούμε πολύ Πάνο γιά τίς ευχές σου !!! Εύχομαι καί εγώ μέ τήν σειρά μου Καλή καί δημιουργική Χρονιά σέ όλη τήν χρωματό-ομάδα !!!
    Ως πρός τίς χρωματιστές ευχές σου, πειράζει νά διαλέξω ΟΛΑ τά χρώματα ;;;
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
    Μελίνα Γαλάτη
    1-1-12

    31 Dec
  5. admin

    5

    Μελίνα, όλα τα χρώματα μαζί δίνουν ΦΩΣ και όποιος τα επιλέγει όλα μαζί επιλέγει λευκο ΦΩΣ. Οπότε δεν πειράζει καθόλου που διαλέγεις ΟΛΑ τα χρώματα. Ευχαριστούμε κι εμείς για τις ευχές σου ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
    Πάνος
    2-1-12

    31 Dec
  6. admin

    6

    Ναι! Σωσώ. Οι “ευχές” των χρωμάτων συνάδουν με τις θετικές δυνατότητες κάθε χρώματος, οπότε καλό είναι να τις μάθουμε, να τις χαράξουμε μέσα μας ώστε να τις χρησιμοποιούμε αυτομάτως όποτε τις χρειαζόμαστε (για να μην πω ΠΑΝΤΑ).
    Όσο για το άλλο θέμα που θίγεις στην ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ δεν απαντώ τώρα (ελλείψη χρόνου λόγω εορταστικής περιόδου) επειδή είναι ένα δύσκολο και ιδιαίτερο θέμα. Θα επανέλθω όμως οσονούπω επί αυτού!
    Πάνος
    2-1-12

    31 Dec
  7. admin

    7

    Ευχαριστώ Filareti για τις ευχές σου! Όσο για την σκια, θα την πολεμήσουμε και θα την διαλύσουμε. Πάντως το σύμπαν το κινούμε εδώ μέσα γιατί η μελέτη και χρήση των χρωμάτων σ’ αυτό αποσκοπεί, κάτι που το κατανόησε πολύ πρόσφατα η επιστήμη και ασχολείται πλέον εντατικά με αυτό το θέμα τις τελευταίες δυο δεκαετίες κάνοντας τρομερά άλματα και ανακαλύψεις με βάση τα χρώματα.
    Είσαι ένα από τα πρώτα άτομα που εμφανίστηκαν στα comments του site και τα “πετραδάκια” που ρίχνεις εδώ είναι τονωτικά και ωφέλιμα. Εύχομαι να πυκνώσεις τις “πετροβολές” σου!
    Πάνος
    2-1-12

    31 Dec

Reply to “Καλη Χρονια”