xromata.com


Διαδικαστικά (3)

Διαδικαστικά (3)

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Ένας άλλος τρόπος προσέγγισης των comments είναι μέσω της μεσαίας (κόκκινης) στήλης.

Προς το κάτω τμήμα της στήλης αναγράφεται ο τίτλος DIALOGUE (διάλογος). Κάτω από τον τίτλο αυτό βρίσκονται συγκεντρωμένα τα τελευταία 20 comments, με τα παλαιότερα προς τα κάτω και τα νεότερα προς τα επάνω. Κάτω ακριβώς από τον τίτλο εμφανίζεται το (τελευταίο) καινούργιο comment. Δηλαδή, τα 20 comments εμφανίζονται με τακτή χρονολογική σειρά, από κάτω προς τα επάνω.

**********************

Σε κάθε comment εμφανίζεται με μαύρα γράμματα η ονομασία αυτού που το έχει στείλει και στη συνέχεια, με κόκκινα γράμματα, οι πρώτες λέξεις του σχολίου. Για να διαβάσετε ολόκληρο το σχόλιο, δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ με το ποντίκι σας, πάνω στα κόκκινα γράμματα του σχολίου που σας ενδιαφέρει. Τότε εμφανίζεται στην πρώτη (πράσινη) στήλη ολόκληρο το comment, αλλά και όλα τα άλλα comments που (αν) έχουν αναρτηθεί στο συγκεκριμένο post, το οποίο εμφανίζεται (και μόνο αυτό, από όλα τα posts) στην κορυφή της στήλης.

**********************

Όλα τα comments φέρουν αύξοντα αριθμό και την ημερομηνία του post κάτω από το οποίο είναι καταχωρημένα. Κάθε ένα τους, επιπλέον, φέρει στο τέλος και την πραγματική ημερομηνία κατά την οποία εστάλη.

**********************


is | Topic: Διαδικαστικά | Tags: None

No Comments, Comment or Ping

Reply to “Διαδικαστικά (3)”