xromata.com


Καλες γιορτες 2016

 

Καλές γιορτές, Καλά Χριστούγεννα 2016

 

Τα Χριστούγεννα, μια από τις βασικές εορτές των Χριστιανών, όπως είναι γνωστό, εδώ και πολλές δεκαετίες, ακόμα πριν και από τον εικοστό αιώνα, έχουν γίνει μια εορταστική εμποροπανήγυρις. Ιδιαίτερα δε, από τα μέσα του περασμένου αιώνα, του 20ου και μετέπειτα, η εμποροπανήγυρις αυτή έχει διεθνοποιηθεί και εφαρμόζεται στις περισσό- τερες χώρες του κόσμου, ασχέτως θρησκεύματος και εθνών.

Έτσι, μπορεί κανείς να δει στολισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα και φάτνες από το Μαρόκο έως την Σιγκαπούρη και το Τόκυο.

Μια από τις πόλεις που φημίζονται για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό τους είναι η Νέα Υόρκη που κατοικείται από, αλλά και την επισκέπτεται, μια πανσπερμία εθνών και θρησκευμάτων.

Εκεί βρίσκεται το περίφημο κατάστημα Saks, του οποίου ο χριστουγεννιάτικος στολισμός των βιτρινών του θεωρείται από τους καλύτερους στον κόσμο και εδώ και πολλές δεκαετίες πλήθη κόσμου, άσχετα με την θρησκεία στην οποία πιστεύουν, παρελαύνουν μπροστά από τις προθήκες του για να τον θαυμάσουν.

Η ιστοσελίδα μας, τα xromata.com, εύχεται στους φίλους της Καλές Γιορτές με κάποιες φωτογραφίες από τον εφετινό στολισμό του καταστήματος Saks της 5ης λεωφόρου.

 

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ λοιπόν, γεμάτες χρώματα!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


is | Topic: Uncategorized | Tags: None

No Comments, Comment or Ping

Reply to “Καλες γιορτες 2016”