xromata.com


Αγαπω το (Χ) χρωμα [4] – τα δυο μη – χρωματα, άσπρο – μαύρο

 

Αγαπώ το (Χ) χρώμα [4]

Χρωματικά πινάκια

(από τα μη – χρώματα, τα άσπρο – μαύρο)

 

Εδώ, στην τέταρτη ανάρτηση της σειράς «αγαπώ το (Χ) χρώμα» σας παραθέτουμε τα δυο πινάκια που αφορούν στα δυο παράγωγα μη – χρώματα άσπρο – μαύρο ακολουθούμενα από ελληνική μετάφραση.

 

 

Μιλώντας χρωματογραφικά,

τί λέει για σας το αγαπημένο σας άσπρο χρώμα

 

 

 

Η έλξη προς το άσπρο είναι ένδειξη κάποιου που εκτιμά την τάξη και την απλή καλαισθησία. Με ένα εκλεπτυσμένο επίπεδο γούστου, απολαμβάνετε πράγματα καλοκατασκευασμένα και ωραία. Δεν χρειάζεται να είναι ακριβά, απλώς να ικανοποιούν αισθητικά. Έχετε το ‘μάτι’ και την ειδική ικανότητα να ανακαλύπτετε θησαυρούς στα πιο απρόσμενα μέρη.

Είστε λεπτολόγος και έχετε υψηλές προσδοκίες από τον εαυτό σας, όπως και από τους άλλους. Όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα σχεδιάσατε, το να ασχολείστε με λεπτότητα με αυτά, δεν είναι ό,τι καλύτερο για σας, αλλά δεν θα το καταλάβει κανείς λόγω της ικανότητάς σας να παρουσιάζετε μια αίσθηση ελέγχου, άσχετα με το τί συμβαίνει.

Οι άλλοι μπορεί να σας περάσουν για αποστασιοποιημένους εξ αιτίας της αυτοπεποίθησής σας και της ‘φύσης’ σας. Όταν όμως σας γνωρίσουν θα εκτιμήσουν την συνειδητότητά σας και την σοφία σας και θα σας περιγράφουν σαν ‘παλιά ψυχή’*

 

*σαν ‘παλιά ψυχή’ χαρακτηρίζεται κάποιος που θεωρείται ότι η γνώση του είναι μεγαλύτερη από την ηλικία του.        

   

 

 

Μιλώντας χρωματογραφικά,

τί λέει για σας το αγαπημένο σας μαύρο χρώμα

 

 

 

Εάν το αγαπημένο σας χρώμα είναι το μαύρο, εκτιμάτε τον εσωτερικό σας κόσμο και απολαμβάνετε να διατηρείτε την προσωπική σας ζωή ιδιωτική. Μόνο στενοί συγγενείς και φίλοι μυούνται στις σκέψεις σας και τα αισθήματά σας.

Ευκρινείς και κάποιες φορές συνταρακτικοί, ξέρετε πώς να μοιράζετε την άποψή σας με πεποίθηση και κύρος. Το ‘δράμα’ δεν σημαίνει για σας ότι είναι ανεξέλεγκτο. Διατηρείτε τον αυτοέλεγχό σας με ευκολία, κάτι που σας επιτρέπει να ελέγχεται καλώς τις περισσότερες καταστάσεις. Άλλοι σας εκλαμβάνουν τόσο σοβαρούς που τους τρομάζετε. Ο εστιασμός σας σε λεπτομέρειες και το να εκλαμβάνετε σωστά τα πράγματα είναι πολύ σημαντικό για σας. Είστε άνετοι στο να εκπέμπετε έναν αέρα μυστηρίου και να διαφυλάσσετε καλυμμένες στιγμές ανασφάλειας. Οι άλλοι βρίσκουν ενδιαφέρουσα την αντιπαράθεσή σας μεταξύ συμβατού και ασυμβίβαστου.

 

 


is | Topic: Uncategorized, Λευκό, μαύρο, Ψυχολογία και χρώματα | Tags: None

No Comments, Comment or Ping

Reply to “Αγαπω το (Χ) χρωμα [4] – τα δυο μη – χρωματα, άσπρο – μαύρο”