xromata.com


Αναφορά 2

 

Διαδικαστικά – Αναφορά (2) ευχαριστήριος.

**********************

Τα “xromata. com” έχουν συμπληρώσει ήδη το πρώτο τετράμηνο της ζωής τους, χάρη στην υποστήριξή σας, η οποία μεγαλώνει όσο περνά ο καιρός.

Σας αξίζει λοιπόν το πρώτο ευχαριστώ.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ. σε εκείνους από εσάς, που ζωντανεύετε το blog με τα comments σας! Μας είστε πολύτιμοι και απαραίτητοι! Συζητήσεις, ανταλλαγές απόψεων και ερωτήματα διατηρούν τα “xromata. com” ζωντανά και πιο ενδιαφέροντα.

Επί πλέον, τα comments λειτουργούν σαν χειροκρότημα, επιβράβευση στη προσπάθειάς μας, μας κατευθύνουν και βοηθούν στο να γίνουμε καλύτεροι.! Μας είναι πολύ χρήσιμα! Μην είστε λοιπόν φειδωλοί.

Κάποιοι έχετε δηλώσει ότι δεν γράφετε γιατί θεωρείτε τα “xromata. com” προχωρημένα, εξειδικευμένα και πιστεύετε πως τα ερωτήματά σας και οι απόψεις σας θα φανούν απλοϊκά ή ανόητα. Λάθος!!!

Δεν υπάρχουν ανόητα ή απλοϊκά ερωτήματα σε ένα θέμα τόσο «άγνωστο» για τους περισσότερους.

Σκοπός του blog είναι να φέρει τα «χρώματα» πιο κοντά σε όλους μας. Απλώς, έτυχε οι πρώτοι συμμετέχοντες στα comments να είναι περισσότερο ενημερωμένοι σε κάποια θέματα και να δοθεί εσφαλμένα η εντύπωση ότι τα “xromata. com” απευθύνονται από κάποιο επίπεδο και πέρα. Όχι! Απευθύνονται προς όλους. Και στους απλοϊκότερους και στους πιο επιτηδευμένους. Ως εκ τούτου, αναμένουμε τη συμμετοχή σας στα comments.

Το ίδιο ισχύει, μαζί με ένα ευχαριστώ, για τους φίλους που μας παρακολουθούν από Κύπρο και Γερμανία.

Τέλος, ένα ευχαριστώ στον Κωνσταντίνο Κ. για τον κόπο και την εργασία που καταβάλλει σε τεχνική βοήθεια και την ανάρτηση εικόνων.

Επίσης ένα ευχαριστώ στον άνθρωπο που στηρίζει το blog από τα παρασκήνια και είναι υπεύθυνος για το, ομολογουμένως ωραίο, δημιουργικό της ιστοσελίδας, τον Γιώργο Α.

**********************

 


is | Topic: Διαδικαστικά | Tags: None

No Comments, Comment or Ping

Reply to “Αναφορά 2”