xromata.com


Σκεψεις κι’ αποψεις 1. – Thoughts and opinions 1.

 

Τα xromata.com πέρασαν ήδη τα δυόμιση χρόνια ζωής, δυόμιση χρόνια ιστορίας που την γράφουν μαζί σας, μαζί με τα comments που στέλνετε, τα οποία αισίως  πλησιάζουν τα 1300.

Πολλά από αυτά εκφράζουν ιδέες σας, απόψεις σας, δημιουργούν περαιτέρω σκέψεις, αξίζουν ιδιαίτερης προσοχής, ίσως χρειάζονται  συμπληρωματικές συζητήσεις…

Αν και υπάρχουν καταγραμμένα στα αρχεία του site δεν είναι εύκολο να ανευρεθούν, γι’ αυτό κάποια από αυτά, επιλεγμένα, θα αναρτώνται σε μορφή post, με τακτή χρονολογική σειρά (ξεκινώντας από τα παλαιότερα), ώστε να ανακαινισθούν στην μνήμη των παλαιοτέρων φίλων του  site, να τύχουν της προσοχής των νεότερων που δεν τα είχαν διαβάσει, να προκαλέσουν νέα σχόλια και συζητήσεις, να δώσουν έναυσμα στο blog της στήλης  dialogue των comments, (της δικής σας στήλης στα xromata) όπου μπορείτε να καταθέτετε τις δικές σας προσωπικές απόψεις και να δημιουργείτε συζητήσεις μεταξύ σας.

Μεταφέρονται, όπως ακριβώς εστάλησαν, με το όνομα του αποστολέα και την ημερομηνία αποστολής. Παρέμβαση γίνεται μόνο σε τυχόντα ορθογραφικά λάθη και στην στοιχειοθέτηση.

Τέλος, κάτω από κάθε comment, θα υπάρχει link που θα οδηγεί στο post κάτω από το οποίο αναρτήθηκε, ώστε αν κάποιος θέλει να δει το όλο θέμα και την συζήτηση που πιθανόν αναπτύχθηκε, να έχει εύκολη πρόσβαση.

 

 


 

Σκέψεις κι’ απόψεις [1]

 

 

Αγαπητέ Πάνο, γεια σου !
Είμαι η Ιωάννα. Φίλη και μέλος της “ομάδας χρωμάτων ”.
Χαίρομαι που επιτέλους, την έρευνα και τη πείρα σου τόσων χρόνων πάνω στα χρώματα, αποφάσισες να την εκφράσεις, σε όλους όσους ενδιαφέρονται για τα χρώματα, μέσω του διαδικτύου. Θα είμαι κοντά σου, για όποια βοήθεια με χρειασθείς.
Λυπάμαι και αναρωτιέμαι, γιατί οι άνθρωποι, ενώ θαυμάζουν τα χρώματα και τα ζητούν στη ζωή τους, εν τούτοις δεν γνωρίζουν ούτε θέλουν να μάθουν, τί είναι τέλος πάντων αυτά τα χρώματα. Πόσο επηρεάζουν τη ζωή μας (εξωτερική και εσωτερική ζωή ), ποιός είναι ο ρόλος τους στο κοσμικό επίπεδο, πώς δημιουργήθηκαν, ποια είναι η φύση τους, πώς λειτουργούν και τί αποτελέσματα έχουν.
Σε παρακαλώ, να ξεκινήσεις από αυτά τα ερωτήματα, για να δώσεις επιτέλους το κίνητρο, να συμμετέχουν σε αυτή σου την προσπάθεια και άλλοι, που πραγματικά ενδιαφέρονται για τα χρώματα.
Πρέπει επιτέλους, να γνωρίσουν οι άνθρωποι, ότι τα χρώματα δεν υπάρχουν μόνο για την αισθητική τους ευχαρίστηση.
Η δημιουργία τους είναι πολύ σημαντική και αναγκαία.
φιλικά Ιωάννα
09/02/09

http://xromata.com/?p=28

 

 

 

Προς τον Theo
Διάβασα με προσοχή την άποψη και τη θέση σου προς τα χρώματα των ήχων και ομολογώ είναι πολύ ενδιαφέρουσες.
Θα μου άρεσε να μάθω περισσότερα, για αυτές τις εμπειρίες σου. Αν και αγαπώ τη μουσική, δε γνωρίζω πολλά γύρω από αυτή. Μ’ αρέσει όμως ν’ αφουγκράζομαι τους ήχους της φύσης. Θα συμπληρώσω σε αυτά που γράφεις κάτι που έχω διδαχθεί και πιστεύω ως αληθινό. Είναι ένα απόσπασμα από τη διδασκαλία της κοσμογονίας.
“Η έκτη πραγματικότητα της όλης δημιουργίας είναι ο ήχος και το χρώμα. Ο ήχος εκφράζει τη δόνηση και το χρώμα την κινητικότητα. Το φώς είναι ο φορέας του ήχου και του χρώματος.” Ο ήχος και το χρώμα είναι “αδελφάκια”. Δε ξέρω αν είναι “σιαμαία”, αλλά πάντως “διδυμάκια” είναι.
Το χρώμα είναι δύναμη, που επηρεάζει το νευρικό σύστημα των ανθρώπων.

Η επίδραση του στηρίζεται στη διέγερση των οπτικών αισθητηρίων μας.

 Έτσι ο κόσμος μας δε φαίνεται ως ένας γκρίζος απρόσωπος χώρος, αλλά γεμάτος μορφές που παίρνουν ζωντάνια από τα χρώματα.

Οι επιστήμονες καταλήγουν στο ότι και τα ζώα και τα έντομα επηρεάζονται από τα χρώματα και τις αλλαγές τους.

Η απόλαυση που μας δίνει η αίσθηση των χρωμάτων, είναι μηδαμινή σε σύγκριση με τη συγκίνηση που παίρνουμε όταν εμβαθύνουμε στη παρατήρηση τους και αποκτήσουμε τη γνωριμία τους. Ποιά είναι η εσωτερική τους σχέση, οι ιδιότητες τους, η αρμονία των συνδυασμών τους.

Μπορεί η άσκηση της αντίληψης των χρωμάτων (σε συνδυασμό με τον ήχο), να μας βοηθήσει να αντιληφθούμε και να επιδιώξουμε το πρώτιστο αγαθό της ανθρώπινης ύπαρξης, την αρμονία των τριών υποστάσεων μας; Κατά τη γνώμη μου, ΝΑΙ. Αφού η φύση είναι ο σοφότερος παιδαγωγός.

φιλικά Ιωάννα

13/02/09

 

http://xromata.com/?p=28

 

 

Προς Theo και Ιωάννα.
Theo, βλέπω πως με το πρώτο σου κι’ όλας comment προκάλεσες ερεθίσματα επικοινωνίας.
Ιωάννα, με το σχόλιό σου με κάνεις να θέλω να εμβαθύνω τις γνώσεις μου σχετικά με τα δίδυμα αδελφάκια “ήχος – χρώμα”.
Όσο δε, προς την 6η πραγματικότητα, τη δημιουργία τους, θέλω να προσθέσω ότι κατά την Κοσμογονία το φως είναι η έβδομη πραγματικότητα, δηλαδή, με τα δικά μας μέτρα, έπεται των χρωμάτων και των ήχων, παρ’ ότι φορέας τους.
Η υπόθεση εδώ θυμίζει το γνωστό απορίας άξιον ρητό: Η κότα έκανε τ’ αυγό ή το αυγό την κότα;”
Πάντως, με τα της Κοσμογονίας συμφωνεί η θεωρία του Big Bang, κατά την οποία ήχος (και χρώματα) ελευθερώθηκαν λίγα δευτερόλεπτα μετά τη μεγάλη έκρηξη, ενώ το φως 300 000 χρόνια μετά!
Αξιομνημόνευτο είναι επίσης πως αυτό είναι εμφανέστατο μέσα στους πανάρχαιους ελληνικούς μύθους όπου η Ίρις, θεά του Ουράνιου Τόξου (των χρωμάτων) είναι εκείνη που βασικά βοήθησε για να γεννηθεί ο Απόλλωνας (το φως). Άρα τα χρώματα προϋπήρχαν του φωτός.
Πάνος
15/02/09

http://xromata.com/?p=28

 

 

 

Ελπίδα γεια σου ,
Είμαι η Ιωάννα.

Σχετικά με την ερώτηση σου έχω να πω ότι :
Το φως είναι ένα μικρό τμήμα της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, που την αντιλαμβάνεται το ανθρώπινο μάτι.

Το φως έχει δύο ιδιότητες. Έχει κυματική κίνηση  και αποτελείται από δέσμες σωματιδίων με ενέργεια, τα φωτόνια.

Η παλμική κίνηση του φωτός είναι η δόνηση. Τα φωτόνια έρχονται σε μας μέσω του φωτός και τα αντιλαμβάνεται το ανθρώπινο μάτι ως χρώμα, ανάλογα με το μήκος κύματος τους. Η δέσμη των φωτονίων με το μεγαλύτερο μήκος κύματος είναι το κόκκινο χρώμα. Αυτή με το μικρότερο είναι το ιώδες.
Ενδιάμεσα είναι τα υπόλοιπα χρώματα. Τα πάντα στο κόσμο μας είναι δονήσεις. Τα αισθήματα μας, οι σκέψεις μας, οι εντυπώσεις μας.

Αφού λοιπόν τα χρώματα είναι δονήσεις καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό και αναγκαίο είναι να αποκωδικοποιηθούν, για να γίνουν κατανοητά και χρήσιμα κλειδιά που θα μας ανοίξουν και άλλους ορίζοντες γνώσης.
Ο Ρολάνδος Δερμόν γιατρός και λάτρης της Φυσικής έγραψε:
“Ο άνθρωπος δε μπορεί να φαντασθεί ότι το Σύμπαν αλλά και ο ίδιος, είναι μία μάζα κινούμενων φωτονίων και ό,τι βλέπει, αισθάνεται ή αντιλαμβάνεται, δεν είναι τίποτε άλλο από τα αποτελέσματα αυτής της κίνησης”

φιλικά Ιωάννα
15/02/09

 

http://xromata.com/?p=77

 

 

 

 

ΧΡΩΜΑΤΑ…
Τόσα πολλά και τόσα λίγα ε??
Πολύ ενδιαφέρον και “μαγευτικό”!!
Τι είναι χρώμα?
…Είναι… αρώματα, εικόνες, γεύσεις, αισθήματα, απολαύσεις και απογοητεύσεις…
Είναι Αγάπη και έρωτας..!
Είναι Ζωή..!
Και υπάρχουν για να χρωματίζουν τις στιγμές μας… τις καλές και τις κακές…!!
Το καθετί έχει το χρώμα του.. αλλά το αλλάζει κιόλας…. μια πιο σκούρο, μια πιο ανοικτό.. άλλες φορές πιο φωτεινό και άλλες όχι τόσο!!
Αχ, χρωματάκια μου.. τι καλά που υπάρχετε. .και πόσο τυχεροί αυτοί που σας προσέχουν!!!!
Ευρυδίκη
!!!
16/02/09

http://xromata.com/?p=28

 

 

Θα προσπαθήσω ναπαντήσω στο γιατί της αποκωδικοποίησης ορμώμενος από ένα θαυμάσιο άσμα,τραγουδισμένο απτο Louis Armstrong, που χθεςκατά σύμπτωσημου έστειλε μια φίλη απτη Νορβηγία και που μπορείτε ναπολαύσετε μέσω του youtube.com:
”I see trees of green, red roses too
I see them bloom, for me and you
And I think to myself: What a wonderful world
I see skies of blue and clouds of white
The bright blessed day, dark sacred night
And I think to myself: What a wonderful world
The colors of the rainbow, so pretty in the sky
Are also on the faces, of people going by
I see friends shaking hands, sayin’: ”How do you do?”
They  ’re really sayin’: “I love you”
Το ρήμα wonder που παράγει το wonderful σημαίνει: απορώ, θαυμάζω, διερωτώμαι, μένω κατάπληκτος. Κι αυτό είναι δηλωτικό της γέννησης του φιλοσόφου, που σαν το Σωκράτη συνειδητοποιεί την άγνοια του και σαν αθώο παιδί με δίψα για γνώση, παρατηρεί τον κόσμο και τον εαυτό του, θαυμάζει, εκπλήσσεται, διερωτάται: “What a wonderful world?!” Κι ας επιδιώκει ο πλάνος νους να βλέπουμε τον κόσμο σταθερό, αμετάβλητο και δεδομένο. Ο κώδικας που καλούμαστε ν’ αποκωδικοποιήσουμε-κι ας μην ξεχνάμε πως τα χρώματα “ντύνουν” σύμβολα, όμως είναι σύμβολα και τα ίδια- είναι μια γλώσσα και σαν τέτοια επομένως ένα μέσο επικοινωνίας μεταξύ αυτών που την κατέχουν (κι επίσης μεταβιβάζουν στους διψασμένους μαθητές) αλλά και με το Δημιουργό της. Κι Αυτός μες απ’ την ίδια τη Φύση και τα σύμβολα της μας καλεί να επιστρέψουμε στην πηγή της Γνώσης, για να ξεδιψάσουμε και ν’ αποκαταστήσουμε τη χαμένη και διαταραγμένη Ενότητα κι Αρμονία, όπως αυτή υπέροχα αποτυπώνεται στο Ουράνιο Τόξο, τη γέφυρα με το Θειο Κόσμο.
Φίλε Πάνο, είχες τη βούληση και την ευγενή καλοσύνη να μας ανοίξεις την πόρτα στο Μαγικό Κόσμο των
Χρωμάτων, και σ’ αυτόν να μας ξεναγείς, όπως κάνεις άλλωστε και στ’ αεροπορικά σου ταξίδια.
Καλό μας Ταξίδι, λοιπόν!

ΜΙΧΑΗΛ ALDEBARAN
19/02/09

 http://xromata.com/?p=77

 

 

Thoughts and opinions

 

Χromata.com already spent two and a half years of life, two and a half years of history written with you, along with the comments you send, which hopefully are closing to 1300.
Many of them express your ideas, your views, generate further thoughts that need attention, or may need further discussion …
Although there are recorded in the archives of the site they are not easily found, so some selected of them will be displayed in the form of post, by their chronological order (starting with the oldest) to be renovated in the memory of old friends of the site, to receive the attention of newer ones who had not read them, to create new comments and discussions to inspire the blog dialogue column of comments, (your own column in xromata) where you can deposit your own personal opinions and create conversations between you.
They are transferred just exactly as they were sent, with the sender’s name and date of dispatch. Intervention is only at orthography typing errors and typesetting.
Finally, beneath each comment, there will be a link that leads to the post below of which was posted so if anyone wants to see the whole issue and the debate likely was developed, he can have an easy access.

Also there are translated in English for the no Greek speaking friends of the site, giving you the opportunity to enter in the dialogue and express your own ideas!

 

Dear Panos, hello!
I am Joanna. I’m friend and member of “colors’ party”.
I am glad that finally, you decided to express your research and many years of experience on colors, to all those interested in colors, via internet. I will be close to you for any assistance needed.
I am sorry and I wonder why people, while admire colors and calling them in life, they do not know nor want to know what all these colors are after. How affect our lives (external and internal life), what is their role in a cosmic level, how were created, what is their nature, how they operate and what are the results of their operation.
Please, get these questions, to give up the motivation to others who really care about colors, to participate in your effort.
People will be aware of that colors are not just for aesthetic pleasure. Their creation is very important and necessary.
Friendly, Joanna
09/02/09

 

To Theo
I read with care your position in the colors of the sounds and I admit that are very interesting.
I would like to know more about these experiences of yours. Although I love music I do not know a lot about it. I like listen to the sounds of nature. I‘ll fill in what you write, something that I have learned and believe it as true. It is an excerpt from the teaching of cosmogony.
“The sixth of the whole reality is the creation of sound and color. Sounds are vibration and color the mobility. Light is the carrier of sound and color. “Sound and color are “little brothers”. I don’t know if they are “Siamese”, but surely are “little twins”.
Color is power, which affects the nervous system of humans. The effect of stimulation based on our visual sense. So our world is seen not as an impersonal gray area, but full of forms taken vitality by colors. The scientists conclude that even animals and insects are influenced by colors and their changes. The pleasure given to us by a sense of color, is negligible compared to the emotion we get when we go to observe and get to know them better? What is the internal relationship, the properties, the harmony of their combinations? Can the pursuit of understanding colors (combined with sound), help us to understand and to seek the prime object of human existence, the harmony of our three substances? On my opinion, I believe YES. Since nature is the wiser educator.
13/02/09

 

To Joanna and Theo.
Theo, I see that from your first comment you provoke stimulus for communication.
Joanna, with your comment, you make me want to deepen my knowledge about little twin brothers “sound – color”.
About the 6th reality of creation, I like to add that in cosmogony, the light is actually the seventh reality, on our measures, following colors and sounds, although is their body.
The assumption here is reminiscent of the famous surprising maxim: The chicken did the egg or the egg the chicken?
However, there is an agreement between cosmogony and the theory of Big Bang, in which sound (and colors) released a few seconds after the big bang, while light after 300 000 years!
Memorable is that this is also obvious in the ancient Greek myths where Iris, Goddess of the Rainbow (colors) is the one who basically helped for the birth of Apollo (the light).
So the colors were prior to the light.
Panos
15/02/09

 

Hello Elpida,
I’m Joanna. About your question I have to say that:
Light is a small part of electromagnetic radiation, which is captured by the human eye.

Light comes in two status. As a wave motion composed of clusters of particles with energy, the photons. The vibrational motion of light is vibrancy. The photons come to us through the light and realized by the human eye as colors, depending on their wavelength. A bunch of photons of longer wavelength is red color. The bunch with less is purple.
Intermediates are the other colors. Everything in our world is vibrancy. Our feelings, our thoughts, impressions… So then, as colors are vibrations is understandable how important and necessary is to decode them, to make them understandable and useful keys for the opening of our horizons on knowledge.
Roland Dermon, doctor and lover of physics wrote.
"Man cannot imagine that the universe but he as well is a mass of moving photons and that what he sees, feels or understands, is nothing else but the results of this movement "
Friendly Joanna
15/02/09

 

COLORS…
So many and so little;;
Very interesting and fascinating “!
What is color?
… … Colors are fragrances, images, tastes, feelings, pleasures and disappointments…
Color is Love and Romance..!
It is Life..! And there is here to color our moments… the good and the bad ones…!
Everything has its color.. But it changes it….Once a bit darker, once a bit lighter, other times brighter and others not so!
Oh, my tiny colors.. How nice you exist.. and how lucky are those who watch you!
Eurydice!
16/02/09

 

I will try to answer about the decoding of colors exited by a wonderful song, sung by Louis Armstrong, that yesterday "coincidentally" was sent to me by a friend from Norway and you can enjoy via youtube.com:
"I see trees of green, red roses too
I see them bloom, for me and you
And I think to myself: What a wonderful world
I see skies of blue and clouds of white
The bright blessed day, dark sacred night
And I think to myself: What a wonderful world
The colors of the rainbow, so pretty in the sky
Are also on the faces, of people going by
I see friends shaking hands, sayin ‘: "How do you do?"
They ‘re really sayin’: "I love you"
The verb wonder produces the wonderful means: wonder, marvel, wonder, I am amazed. And this is indicative of the birth of a philosopher, who like Socrates is aware of the ignorance and innocent as a child with a thirst for knowledge, observes the world, admires, and surprised, asks: "What a wonderful world?!" And let the deceiver mind to see the world as stable, unchanging and given. The code that we have to decode -let’s not forget that colors "dress" symbols, as they are also symbols themselves- is a language and as such is therefore a means of communication between those who possess it (and also transfer it to the thirsty students) with Creator. And He, straight from nature itself and its symbols calls us to return to the source of knowledge, to quench our thirst and restore the lost and disturbed Unity and Harmony, as it is beautifully depicted in the Rainbow, the bridge to the divine world.
Panos, friend, you are willing and it is kind enough to open our door to the magical world of
Colors, guide us in it, as you do indeed in your air travels.
Let us have a good trip then!

MICHAEL ALDEBARAN
19/02/09


is | Topic: σκέψεις σχόλια άρθρα φίλων | Tags: None

8 Comments, Comment or Ping

  1. Marina Karderini

    1

    Καλημέρα Πανούλη !καλή εβδομάδα ! Πολύ καλή η ιδέα σου .Ετσι θά μπορούν και οι πιό καινούργιοι,αλλά και οι παλιότεροι,να βλέπουν τίς γνώμες πού ,έχουν διαμορφωθεί ,μέσα από το site τών Χρωμάτων !
    12-9-11

    10 Sep
  2. Γιώργος Πετρέλλης

    2

    Προσυπογράφω!
    12-9-11

    10 Sep
  3. Georgia Koutsari

    3

    Καλημέρα Πάνο !!!! Ετσι μπράβο να μπούμε και οι νεώτεροι στο πνεύμα
    12-9-11

    10 Sep
  4. Irene Key

    4

    Καλημερα σας – καλή βδομαδα σας – και καλές επαναλήψεις Πανούλη…
    12-9-11

    10 Sep
  5. Yannis F.

    5

    καλό απόγευμα και καλή εβδομάδα Δάσκαλε καί μαθητές!!!συμφωνώ!!
    12-9-11

    10 Sep
  6. Eleni Petrogiani

    6

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΝΟΥΛΙ ΚΑΝΕ ΤΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
    12-9-11

    10 Sep
  7. Πόπη Κυπραίου

    7

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ.!!! ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΡΕΥΣΤΟ…..ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ Θ’ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ…..
    12-9-11

    10 Sep
  8. admin

    8

    Πόπη καλώς ήλθες στην παρέα. Επειδή σε γνωρίζω, καταλαβαίνω το θετικό χιουμοριστικό πνεύμα με το οποίο έγραψες αυτό το comment. Όμως μια γραμμένη διατύπωση, χωρίς χροιά του λόγου, διαβάζεται διαφορετικά από τον καθένα και αποκτά άλλο νόημα. Έτσι στα εδώ γραφόμενά σου, κάποιος που δεν σε γνωρίζει, ευκολότερα διακρίνει κάποια αρνητικότητα (μια χλευαστική διάθεση).
    Από την μια πλευρά έχεις δίκιο. Ναι, κάνει ΣΑΝ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΡΕΥΣΤΟ… Εδώ όμως πρόκειται για Ιδέες και όχι για ρευστό και δόξα τω Θεώ οι ήδη υπάρχουσες ιδέες για την συνέχιση του site καλύπτουν, νοερά τουλάχιστον, άλλη μια διετία.
    Το θέμα είναι κάποιες από τις ιδέες των φίλων του site να μην χαθούν μέσα στον όγκο των comments που συσσωρεύονται και να τους δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία προβολής, επανεξέτασης ή και αναθεώρησης. (Αυτό βέβαια εξαρτάται από όλους εσάς)!
    Οπότε καλό είναι οι ιδέες να επαναλαμβάνονται!
    Ναι, εκμεταλλεύομαι μεν τις ιδέες των φίλων και μια “έτοιμη” υπάρχουσα εργασία, αλλά πρέπει να σημειωθεί ότι επιβάλλεται μια επιπλέον διεργασία ως προς την επιλογή, διόρθωση λαθών και καλαίσθητη παρουσίαση των διαφόρων comments… οπότε είναι σαν να ρετουσάρεις και επιμελείσαι τα “σήριαλ” των επαναλήψεων, ώστε να τα κάνεις να φαίνονται σαν καινούργια.
    Τώρα, όσον αφορά στην επιτυχία και συνέχιση των επαναλήψεων… αυτό θα εξαρτηθεί από εσάς, τους φίλους του “xromata.com”, από το ενδιαφέρον και την ανταπόκριση που θα δείξετε.
    Προσωπικά θα αναμένω τα αποτελέσματα, ευελπιστώντας να ναπτυχθούν συζητήσεις γύρω από κάποια από τα θιγόμενα θέματα.
    Πάνος
    13-9-11

    10 Sep

Reply to “Σκεψεις κι’ αποψεις 1. – Thoughts and opinions 1.”