xromata.com


Χλωροφυλλη και αιμα

 

Χλωροφύλλη και Αίμα

Οι βασικοί χυλοί της χλωρίδας και της πανίδας

 

Η χλωροφύλλη είναι στα φυτά ότι είναι η αιμοσφαιρίνη στα ζώα και τους ανθρώπους, με άλλα λόγια η χλωροφύλλη είναι το αίμα των φυτών.

Η χλωροφύλλη και η αιμοσφαιρίνη είναι πανομοιότυπες οργανικές ενώσεις και διαφέρουν μόνο σε ένα άτομο στο κέντρο τους όπως φαίνεται και στα σχεδιαγράμματα, η χλωροφύλλη έχει ένα άτομο μαγνησίου, ακριβώς στο κέντρο της, και η αιμοσφαιρίνη ένα άτομο σιδήρου ακριβώς στο κέντρο της!

 

 

Αν κανείς παρατηρεί την φύση θα δει ότι όπου υπάρχει σίδηρος υπάρχει και μαγνήσιο και αντίστροφα, λόγω του ότι στην φύση και εντός των ανώτερων ζωντανών οργανισμών γίνονται ΨΥΧΡΕΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΣΤΟΙΧΕΙΩΣΕΙΣ. Φυσικά η επίσημη επιστήμη δεν το παραδέχεται κι όχι μόνο για λόγους εμπορικούς.

Έτσι όταν κανείς πάρει μαγνήσιο πρόσθετο διατροφής (δεν είναι φάρμακο και δεν υπάρχουν κλινικές παρενέργειες,  ούτε υπερδοσολογία), τότε ο αιματοκρίτης αυξάνει 15 μονάδες τον μήνα και φυσικά χωρίς καμία από τις παρενέργειες του σιδήρου !

Η χλωροφύλλη δεν περνά στον ασθενή καμία αρρώστια λόγω των φυσικών αντισηπτικών ιδιοτήτων της.

 

 

Πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι η υγρή χλωροφύλλη όταν μεταγγιστεί στον άνθρωπο γίνεται αμέσως αίμα. Ταυτόχρονα εξαφανίζονται αμέσως όσες αρρώστιες έχει ο ασθενής.

Μην ξεχνάμε ότι ο ανθρώπινος οργανισμός είναι αλκαλικός από τον σχεδιασμό του και καταντάει όξινος από την λανθασμένη λειτουργία και διατροφή του. Φυσικά αυτό γίνεται, δηλαδή καταλήγει όξινος, όταν καταναλώνει κρέατα και γαλακτοκομικά! Εάν πίνει κανείς μισό λίτρο χλωροφύλλη την προηγούμενη μέρα πριν κάνει μετάγγιση, ο αιματοκρίτης εκτοξεύεται.

 

 

Χλωροφύλλη παίρνουμε από τον χυμό του σιταριού, κριθαριού και γενικά από τα φύλλα των πράσινων λαχανικών, σπανάκι, μπρόκολο… επίσης κυκλοφορεί η χλωροφύλλη στο εμπόριο και σε σκόνη, για περισσότερη πρακτικότητα.

Το μηχάνημα που χρησιμοποιούμε για να πάρουμε την χλωροφύλλη από τα φύλλα των πράσινων λαχανικών, να την κάνουμε χυμό και να την πιούμε, είναι αυτό στην πιο κάτω φωτογραφία.

 

 

 

[Σ.συν.: Ακολουθούν σχόλια του άρθρου από το οποίο αντλήθηκαν οι παραπάνω πληροφορίες]

 

Έτσι ερχόμαστε στο εύλογο ερώτημα, στο αν η χλωροφύλλη μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν υποκατάστατο του αίματος (ακούω ήδη τα ουρλιαχτά των γιατρών και όσων έχουν συμφέρον στα Χρήματα του Αίματος). Φυσικά και γίνεται, σκεφτείτε το πρακτικά μηδενικό κόστος της και την απίστευτη ευκολία στα νοσοκομεία τους πολέμους κλπ. Ο διεθνής Ερυθρός Σταυρός φυσικά το ξέρει αλλά τα Blood Money έχουν τεράστια ισχύ και έλεγχο.

Τα συμφέροντα είναι τερατώδη, είναι γνωστόν πως στον πλανήτη-φυλακή, οι επικυρίαρχοι τον κυβερνούν δια μέσου των φαρμακοβιομηχανιών, κι έτσι απαγορεύεται να θεραπεύονται όσοι έχουν αναιμία με μαγγάνιο (κι όχι σίδηρο), ούτε κι επιτρέπονται φυσικά οι μεταγγίσεις με χλωροφύλλη.


is | Topic: Uncategorized, Διατροφή και χρώμα, ίαση, κόκκινο, Πράσινο, Φύση και χρώματα, χρωστικές | Tags: None

No Comments, Comment or Ping

Reply to “Χλωροφυλλη και αιμα”